Home Lighting Valg

Home Lighting Valg  Hjem belysning muligheder bliver mere forskellig hver dag. Fra de typer af pærer og lysfrekvenser, de producerer til strømforbruget og placeringen af ​​lysene påvirker hvert valg det, som dit hjem ser ud. De vigtigste valg, der skal gøres, når du belyser dit hjem, er farverne, som lysene producerer, og placeringen af ​​dem i dit hjem.

Gulv- og bordlamper

Den nemmeste måde at tænde et hjem på er med gulv- og bordlamper. Gulvlamper er normalt bygget som et tårn og kan eller måske ikke have en lysdæmper på dem. De kommer i halogen, standard glødelamper og fluorescerende sorter. Watt for watt, halogenlamper er mere effektive end standard glødelamper. Lysstråler er de mest effektive, men producerer en farve af lys nogle mennesker finder ubehagelige. Det er helt ubestridt, om man skal bruge halogen eller standard glødelampe, men begge giver et bedre farvespektrum, som lysstofrør. Det største problem med denne type belysning er, at ikke alle udgange styres via en bekvem vægkontakt.

Loftslys

Loftslys kan komme i form af retnings-, oversvømmelses- eller sporbelysning. Standardlygter inkluderer et enkelt lys midt i rummet, en lysekrone eller lignende variationer. De kan bruge en af ​​de tre løg Typer, der er diskuteret tidligere, men taklamper er næsten altid let at styre af en vægkontakt. Floodlights er generelt sunket ind i loftet og giver lyset bredt ned på en overflade. Retningslys, der ofte kaldes øjenlampe, ligner lygter, bortset fra at de kan være spidset i en bestemt retning. Sporlamper er sat i et spor, der løber langs loftet. De kan flyttes og spidses i alle retninger, hvilket gør dem meget gode accentlamper. ain, disse typer af lys kan normalt bruge nogen af ​​de tre tidligere nævnte pære typer.

Undertællerlamper

Undertællerlamper bruger nogen af ​​de tre typer pærer, der tidligere blev diskuteret. På trods af deres navn er de lavet til at gå under frysere. De er fastgjort til undersiden af ​​de øvre frysere og designet til at tænde køkkenpladsen.

Lysdæmpende lamper

Mange lys kan styres af en lysdæmper. En lysdæmper giver virkelig en følelse af kontrol og luksus over din belysningssituation. Til tider som midt om natten behøver du ikke at tænde lysene helt og strakke øjnene bare for at få en drink vand. Både halogen og standard glødelamper kan styres med en lysdæmper, men fluorescerende lys kan ikke.

Anden Artikel

Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
Hvordan man opbygger et hus i Texas
Maskinværkskæringsværktøjer
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan grout en badeværelse brusebad
Genbrugspapirer mod granit
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
DIY Door Trim
Air Slibeværktøjer
Sådan fjerner du et hjørneskab
Udskiftning af lofter til fabrikater
DIY loftet gulvbelægning
Typer af bruservægge
Ideer til en to-bil garage
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
Typer af grønne hjem
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Baggrundsfejl ideer