Genbrugspapirer mod granit

Genbrugspapirer mod granit 

Granitoversigt

Granit er en vulkanisk sten, der hovedsageligt består af feldsvin, glimmer og kvarts. Kvældet i store sektioner, skæres det i plader og sendes over hele verden til brug i køkkener og badeværelser.

Da granit er en natursten, så ser ingen to plader præcis det samme ud. Variationen kan variere fra mild til ekstrem med naturlige gruber, sprækker og mærker, der lejlighedsvis også er til stede i stenen.

Genbrugsmateriale overblik

Genbrugsglasplader er lavet af gamle glasflasker, vinduer, lyspærer og andre genbrugsmaterialer Produkter. Glaset knuses, smeltes, recoloreses og smeltes sammen igen med en harpiks til dannelse af en solid tæller, der er ridsikker og pletbestandig.

Bordplader til genbrug af glas er tilgængelige i en bred vifte af farver, hvor nogle producenter tillader individuel farvevalg inden for en tæller.

Granit Udseende

Granit tællere kan variere fra mørkt til lys og fra tæt pakket, granulære mønstre til vilde striber og farvener. Vask og brændeovne kan monteres under stenen, mens kanten kan formes og formes til en række dekorative detaljer.

Granitfarver kan skifte fra en del af sten til en anden, og husejere kan vælge det nøjagtige stykke sten, de gerne vil bruge i deres køkken.

Genbrug af glas

Genanvendt Glasbænkene har en neutral eller lysfarvet baggrund flettet med varierende mellemstore stykker farveglas. Glaset kan være uigennemsigtigt, gennemsigtigt eller gennemsigtigt med størrelser lige fra små pin pricks til stykker størrelsen af ​​en dime. Farverne er levende og styres tæt ved tælleren, så der sker lidt variation.

Hvis producenten tillader det, kan kunderne vælge mellem flere nyanser af glas for at blande sammen indenfor en bordplade.
< Brændeovne og ovne er også undermonteret, og kanten kan også formes til dekorative stilarter.

Granitpleje og -kostning

Granit er et naturstenmateriale, hvilket betyder, at det kan plette eller blive skadet uden ordentlig pleje. Tællere skal rengøres med neutrale rensemidler eller stenrengøringsmidler og forsegles regelmæssigt for at forhindre farvning.

Granitomkostninger varierer fra producent til fabrikant og kan variere fra $25 til $400 pr. kvadratmeter afhængigt af sten.

Genbrug af glas og glas

Bordplader af genbrugsplade varierer i vedligeholdelse af deres fabrikanter . Mens nogle produkter, som f.eks. Eco, ikke behøver nogen pleje, kræver produkter som IceStone samme vedligeholdelse som granit. Mange andre glasplader produkter kræver tætning på semi-regelmæssig basis. Kontroller altid med forhandleren for at bestemme den bedste måde at passe på genbrugsruller.

Omkostningerne til genanvendt glas varierer fra producent til fabrik, men de fleste tællere er sammenlignelige i pris til mellemrange graniter eller fra ca. $70 - $150 en kvadratfod for de fleste materialer. Granitplader har været de mest anvendte faste overfladetællere i de seneste år. Granit er en natursten, der er gruset fra jorden i store blokke, der ikke kan fornyes.

Af denne grund begynder mange grønne bygningsentusiaster at henvende sig til et nyt, solidt overfladeprodukt fremstillet af genbrugsglas i stedet . At vælge mellem de to produkter kan være et spørgsmål om stil og omhu.

Anden Artikel

Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Alternative brændstofkilder til boliger
Solenergi u0026 Arkitektur
Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
Går grønne opvarmningstips
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
DIY Laminat Wood
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Sådan skæres tørt flise
Stucco Color Ideas
Log Home Building Bøger
Hvordan man designer et tag truss
Sådan afslutter du Beadboard
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Oplysninger om Bambus trægulve