Epoxy Floor Finishing

Epoxy Floor Finishing 

1.

Placer plastfolie for at beskytte væggene rundt om gulvet, hold det på plads med malerens tape og forsegle det til væggen på fundamentet.

2 .

Sæt hele gulvet for at fjerne snavs og støv ved hjælp af en kost. Brug en mindre børste til at komme ind i hjørner og sømme, gulvet skal være helt rent, eller epoxyen vil ikke klæbe korrekt. stykke duct tape klæbende side ned på gulvet og træk det af, hvis du ser snavs eller støv på båndet, skal du rengøre gulvet igen.

3.

Skub den gulv med en slibepude for at glatte det, hvis gulvet er blevet malet. Sug alt støv med kosten og vask gulvet med en almindelig gulvvaskemaskine. Skyl gulvet i rent vand og lad det tørre i fire timer 4.

Æg gulvet, hvis gulvet er baret beton (ikke tidligere malet), ætsning hjælper med at fylde små huller og dække gamle pletter. Bland ætsningsløsning og vand ind i en plastikbeholder, følg alle producentens anvisninger, si nce mængden af ​​opløsning og vand, der kræves, kan variere efter produkt.

5.

Våd gulvet med en slange eller anden kilde til rent vand, før ætsningen. Hæld ætseløsningen i et 10-til-10-fods område i hjørnet længst væk fra udgangen. Brug en hårbørste kost til at sprede ætseløsningen i en stabil retning og arbejde vinkelret på din oprindelige retning for at udfylde alle hullerne. Fortsæt, indtil hele gulvet er ætset.

6.

Skyl gulvet med rent vand, begyndende ved dit begyndelses hjørne og dækker hele garagen. Fortsæt med at skylle, indtil vandet løber helt væk fra gulvet. Lad ætsningsopløsningen tørre i fire timer.

7.

Åbn dåserne af epoxymaling og epoxyhærder. Rør malingen med en omrøringspind, og langsomt hæld hærderen i malingen og omrør hele tiden. Hæld alle hærder i malingen og rør i mindst tre minutter, indtil de to opløsninger er fuldstændigt blandet. Læk forsigtigt malingskassen med låget og sæt den ud af solen i 30 minutter.

8.

Hæld epoxiemængden i en rullelakke med en liner . Dip en 3-tommer pensel i opløsningen og skær i en linje rundt om bunden af ​​gulvet, som du vil dække. Brug børsten til at male epoxy også i sømme og hjørner.

9.

Læg gulvet med en 3/8-tommers tappe med et forlængerhåndtag. Start i det fjerne hjørne fra udgangen og male i 10-til-10-fods sektioner. Arbejd i en retning, genvåd valsen og gå over samme sektion vinkelret på dine første slag.

10.

Stænk farveflager i den stadigvådte epoxy efter dig male hver sektion. Disse farveflager vil give epoxy et design; Anvend så mange eller få som du vælger.

11.

Arbejd i sektioner, indtil hele gulvet er dækket. Overlap sektioner lidt, så sømmen mellem sektioner ikke vil blive synlige, når epoxy tørrer. Lad epoxy tørre i 24 timer.

12. Bland den klare topcoat-blanding med en anden hærderhærder på samme måde som du blandede maling og hærder. Rør igen i et minut før påføring.

13.

Påfør topcoat med en ren rulle på samme måde som med epoxymaling. Topcoatet vil først blive hvidt, men det bliver tørt. Lad 24 timer tørre før du går på gulvet og 72 timer før du parkerer en bil eller flytter tunge møbler på gulvet.

Tips og advarsler

 • Tørretiderne kan variere i fugtigt eller koldt vejr.
 • Når du har blandet maling og hærder, kan kanen føle sig varm, når de to kemikalier reagerer. Når reaktionen er færdig, brug blandingen inden for to timer, eller det må ikke klæbe eller tørre korrekt. Hvis du vil have to frakker, lad det første lag tørre i mindst 12 timer og genpåfør epoxyen igen. Det er OK, at det har været længere end to timer på det tidspunkt, da toplaget kan være tyndere end bunden.
 • Brug handsker, gummi støvler og sikkerhedsbriller, når du arbejder med kemiske løsninger; Sørg for, at garagen er godt ventileret, da kemikalier afsætter stærke og potentielt giftige dampe.
 • Epoxy vil ikke klæbe på en betonoverflade, der allerede er færdig. Hvis vandpærer på overfladen, eller hvis ætseløsningen ikke skum, skal du fjerne gulvet helt, inden du er færdig.
 • Når de hører ordet 'epoxy', kan mange tænke på lim, men klæbemiddelet har andre anvendelser. Du kan også finde epoxy i gulvbelægningsprodukter. Mest almindeligt anvendt på betongulve, som i garager, tyk epoxy dækker ufuldkommenheder i gulvet, modstår farvning og vandlækage og er nem at rengøre. En epoxy finish kan være lige hvad du har brug for til din garage, kælder eller anden gulv finish.

  Anden Artikel

  Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
  Typer af ekspansive jordarter
  Typer af Deadbolt Locks
  Trærammehåndværktøjer
  Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
  Sådan tegner du en Splashback
  Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
  Sådan laver du en Adobe Hut
  Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
  Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
  Byggeværktøjer u0026 Udstyr
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
  DIY Epoxy Paint
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Omkostninger ved slab vs Kælder
  Husholdningsmåleværktøjer
  Værktøjer til sculpting metals
  DIY Laminat Wood
  Sådan skæres rustfrit stålfliser