DIY træ døre

DIY træ døre 

1.

Sæt den forhængte dør ind i døråbningen, så jambs'en står op med siden af ​​døråbningen. Der kommer et mellemrum mellem dørens døre (dørens sider) og døråbningen. Dette er normalt.

2.

Nivør døren ved at indstille en snedker ' s niveau langs kanterne og toppen af ​​døren. Det skal være niveauet hele vejen rundt. Hvis ikke, skal du bruge træskinner til at justere dørens niveau. Først glider du en shim under hængselsiden og kontrollerer igen for at se om dette niveauer denne side af døren.

3.

Hammer en finish søm i jamb og gennem døråbningsrammen at indstille døren, når hængselsiden er på niveau. Brug en negle nær toppen og en nær bunden, når døren er i niveau. Lad en halv tomme af neglen blive eksponeret, så det kan blive primet, hvis døren skal justeres.

4.

Skub et andet træskum under døren på dørens knapside og tjek for at se om dette niveauer døren. Når denne side er nivelleret, skal du låse døren til rammen med en efterbehandlingspik. Lad igen en halv tomme af neglen blive eksponeret, så den kan løsnes og døren justeres om nødvendigt.

5.

Fortsæt med at shim og niveauer døren til alle sider og toppen er perfekt plumb og niveau. Når du er færdig, kør efterspidserne helt ind i døren og rammen, og sæt den på plads.

6.

Fjern et af hængselskruerne fra det øverste hængsel i det forudhængte dør. Forbor et hul igennem det tomme hængselmonteringshul og ind i dørkarmen, mens døren er indstillet i rammen. Kør nu den længere træskrue (en 3 tommer skrue eller længere) gennem det tomme øverste hængselshul og ind i rammen for at sikre døren på plads. Dette forhindrer sagging.

Trædøre giver et naturligt supplement til et træinteriør. De er installeret på forskellige måder. En trædør blank installerer i en eksisterende jamb simpelthen ved at hænge den nye dør på de gamle hængsler. Komplette døre sælges også pre-hængt med alt installeret hardware, herunder hængsler og jambs. Disse gør det selv døre installere i en entryway uden eksisterende dør. De er ideelle til nye boliger og renoveringsprojekter.

Anden Artikel

Sådan udskiftes Door Trim
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Idéer til at lave en Trailer Porch
Sådan hældes en betonbord
Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
Sådan Find en Louisiana Mason
Sådan justeres Folding Closet Døre
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan installeres Cedarbeklædning
ADA Krav til Vvs-installationer
Sådan installeres køkken tællere
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Tips til fjernelse af tapet
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Oplysninger om Bambus trægulve
Hvordan man går grøn i hårde tider
Sådan beskytter du metalværktøjer