DIY Betonreparationer

DIY Betonreparationer 

Sprækker

1.

Vælg en skygge af siliconiseret latex caulk, der passer tæt sammen med farven på din beton. Arbejd spidsen af ​​caulk i crack så vidt muligt. Klem caulk ind i revnen, indtil caulk er lidt højere end toppen af ​​revnen.

2. Brug din gloved finger til at glatte caulk langs hele revnen. Flad det med en maleskraber. Lad caulk'en blødt sætte, skrabe overskydende væk.

3.

Lad caulk tørre i 24 timer. Påfør to lag murer tætningsmiddel over hele området for at forsegle de reparerede revner og forhindre yderligere crazing. Kom ikke i kontakt med betonen, indtil tætningsmidlet er tørret helt.

Huller og smuldre kanter

1.

Køb forberedt vinylbetonplaster i et hjem forbedring eller hardware butik. Brug den til at udfylde dybere huller og smuldre kanter af fortove, våbenhus og trin.

2.

Skru op noget vinylbetonplaster med spidset metalplast. Påfør en tynd senere af plåstret over hele indersiden og rundt om kanterne af det område, du er ved at male, og skub det ind i dybe områder med spidsens spidse spids. Hold dette lag ca. 3/8 tommer tyk.

3.

Vent ca. 30 minutter, indtil plåstret lige begynder at indstille. Trowel på et andet lag af plaster, fylder hvert deprimeret område, så det er så højt som den ubeskadigede beton. Glat plasterne med trowel og lad det tørre 24 til 48 timer.

Crazing

1.

Overfladesystemer med meget tynde revner, kendt som crazing, med ny beton. Forbered betonen som angivet af det bestemte produkt, du vælger, da dette vil være anderledes for hver type og forskellige mængder. Tilføj noget pulverformigt pigment, der er nødvendigt for at matche den nye beton til din eksisterende overflade.

2.

Påfør et tyndt lag betonbindemiddel over det vanvittige område med en pensel. Vent et par minutter, indtil bindingen bliver klæbrig. Trowel et tyndt lag af ny beton over hele overfladen og sørg for, at den er glat og plan.

3.

Vent to timer, så overfladefugtighed fra det første lag fordamper. Spred et andet tyndt lag over den første og arbejd det med metalpladen for at frigøre så meget fugt som muligt. Glat overfladen med trowel og lad det helbrede 5 til 7 dage.

Små revner i dine konkrete fortov, porches og andre strukturer kan være røde flag. Mange gange er der store problemer med hjemmefundamente, der kun viser gennem disse små udadgående tegn. En ekspert hjemmeinspektør bør altid undersøge revner, huller og andre skader i dit hjems konkrete strukturer for at sikre, at dette ikke er tilfældet. Hvis dit fundament er kompromitteret, og problemet ikke er placeret i tide, er hele dit hjem i fare . Men når du helt sikkert ved, at konkrete skader kun er kosmetiske, er det ikke nødvendigt at få en ekspert til at lave reparationer.

Anden Artikel

Typer af maling blandere
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Sådan Center Tile
Radiant Opvarmning Problemer
Sådan Stick Fliser til Træ
Wood Siding Idéer
Drop Ceiling Components
Tips om at sætte op stolstænger
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Sådan Gips over træpaneler
Sådan skæres flise med hulsås
Sådan laver du keramiske vægfliser
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan fjerner du beton på værktøjer
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?