Brusebad Design Indstillinger

Brusebad Design Indstillinger  Badeværelset er et af de mest anvendte rum i hjemmet. Hvert medlem af familien bruger brusebadet, men boligejere må ikke stoppe med at overveje, hvordan de kan gøre deres brusebad mere indbydende. Design af badeværelser kan være dyrt, men boligejere, der ønsker at skabe et harmonisk badeværelse miljø, bør overveje disse brusebad design stilarter for at genopfriske deres badepladser.

Glasskabe

Glasskabet er et brusebad med to eller tre glas vægge, der giver illusionen af ​​åbent rum. Moderne glasskabe er ofte rammeløse, herunder brusedøre. Armaturer er generelt glatte rustfrit stål og består af rene, elegante linjer. Glasflise er et ideelt valg til vægge, der ikke er klart glas. Denne minimale tilgang skaber illusionen af ​​et rummeligt moderne badeværelse, selv i badeværelser hvor pladsen er til en præmie.

Åbne brusere

Åbne og dørfrie brusere er brusebad, der ikke er lukket. Uden døre og færre vægge end andre brusere kræver åbne brusepladser god dræning og bør bygges af glidebestandige materialer. Fliser bruges ofte til at skabe åbne bruserum, og de, der skaber åbne brusere, bør overveje regnbruser til deres lukkede brusebad. Tilføj romantisk stil for at åbne brusere med rene kluddyner.

Vinkel Dusjer

Boligejere, der ønsker at skabe stor stil i små badeværelser, bør overveje at bruge badeværnets vinkler til deres fordel. Trekantede brusere benytter sig af badeværelset ' s hjørner til deres moderne vinkel design. Dette kloge brusebad design bør omfatte små glas hylder i et hjørne til brug. Installer et højt bruserhoved, hvor det ikke tager plads, for at få det bedste ud af dette lille brusebad. Denne stilfulde, pladsbesparende bruser design er ideel til mindre boliger, og for boligejere ønsker at tilføje et bad, der er adskilt fra badekaret.

Udendørs brusere

Udendørs brusere er et smart valg for landlige boliger med masser eller privatlivets fred. En tilføjelse til boliger med masser af eksisterende indendørs badepladser, udendørs brusere bringer det indendørs udenfor og skaber et indbydende brusemiljø i udendørs rum. Den udendørs bruser bør skabes af holdbare materialer, der er i stand til at modstå elementerne; ideelle valg er skifer, sten og træ. Udendørs brusere er ubegrænset af størrelse, men bør omfatte dræning til septiske eller brøndsystemer, og de, der opretter et udendørs brusebad, bør overveje at tilføje et træ- eller betonbænk.

Anden Artikel

Hvad er Tyvek Paper?
Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
Sådan installeres en antik dør
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Greenhouse Living
Installationsvejledning til bambusgulv
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Typer HardiePlank Siding
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Farvede betoninstruktioner
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Exterior Home Renovation Ideas
Asbest Floor Tile Identification
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan Stick Fliser til Træ
Dør Trim Options
Sådan Wire en anden Breaker Box