Badeværelse skifer ideer

Badeværelse skifer ideer  Meget slidstærkt med moderne æstetiske værdi, skiferfliser er et optimalt valg til dit badeværelse flise. Med en ujævn klippefyldt overflade er skiferfliserne unikke, da de skaber et originalt design til dit gulv, badekar / bruser surround eller backsplash. Kombiner teksturer til at bygge et skifer design, der passer til dit badeværelse indretning.

Total skifer

Fuldt omdanne dit badeværelse med skifer fra væg til gulv. Skifer fungerer godt for din badekar surround, gulv, vask backsplash og vægge. Vælg forskellige farver og skifer mønstre til væggene og gulvet, men vælg matchende skifer mønstre til backsplash og badekar områder. Kobber skifer er en god mulighed for væggene, da det kan accentueres med flerfarvede stykker skifer for at skabe en backsplash. Gulvene skal omdannes ved hjælp af mørkegrå skifer.

Kontrast

Kombiner kullfarvet skifer med iriserende mosaikfliser til en moderne bagpladse omkring din forfængelighed. De små mosaikfliser og store skiferfliser skal arrangeres med mosaikfliserne, der danner en kant omkring hver skiferflise. Vælg en lysende iriserende mosaik med tan eller sølv accenter for at skabe en dynamisk kontrast på væggen. I bruseromgivningen skal du tilføje skifer og fliser i et skakbrætmønster. I stedet for at placere mosaikfliserne rundt om hver flise af skifer som en ramme, skal du sammensætte mosaikfliserne i en firkant, der er ens i størrelse til skiferfliserne og skifte hver firkant til en kreativ skakbrætseffekt.

Southwestern Decor

Surround turkis skifer fliser stykker med mahogny træ accenter på dit badeværelse gulv. Den mahogni træ accenter kan være i form af en diamant eller kors, så fliserne passer let omkring hver accent. Tilføj træ accenter i et tilfældigt mønster omkring badeværelset. Resultatet er et excentrisk gulvdesign, der er velegnet til indretning i sydvestlig stil.

Anden Artikel

Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan Tile Omkring Toliet
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
Sådan installeres Vinyl Siding ved en vinkel til taget
Sådan installeres selvklæbende flise
Hvordan genanvendes polystyren?
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan installeres en skibsvask i din granitbord
Sådan skærer motorsagbladene med hånden
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Installation af en ny laminatbord
Oplysninger om badekarregulering
Kitchen Island Bar Idéer
Sådan Lay Stone Floor Tile