Wood Countertop Ideer

Wood Countertop Ideer  Træplader kan fungere godt med næsten enhver køkkenstil, men de er måske bedst egnet til at skabe rustikke og franske landinspirerede atmosfærer. De er holdbare såvel som æstetisk tiltalende, da du kan forlade nicks og ridser i dem for ekstra karakter, eller du kan bare smide dem ud. Men i modsætning til andre bordplader kræver træ, at du gnider det med mineralolie regelmæssigt for at beskytte det. Der er flere ideer til at vælge den bedste træbordplade, der passer til din d u0026 # xE9; cor.

Paneldesigner

Træpladerne består af en række træpaneler smeltet sammen, som kommer i forskellige typer, farver og størrelser . En af de mest populære lumbers til bordplader er eg, både på grund af dens overkommelighed og tilgængelighed i to forskellige nuancer: lys og mørk. Alternativt kan du ifølge køkkenbordene bruge paneler af et mere eksotisk tømmer, som f.eks. Kirsebærtræ, som har en karakteristisk rødlig nuance og fyr, som næsten er hvidfarvet. Bredden af ​​dine paneler vil også spille en rolle ved at definere dit bordplade. Prøv at bruge tynde paneler, en eller to inches bred, for at skabe bordplader, der knytter sig til nærliggende trægulve.

Varieringspanelarrangementer

I flertallet af træpladerne løber panelerne vandret langs bordpladerne. Alternativt, for en dimensionel effekt kan du få alle panelerne stående vertikalt ud fra væggen (så der vil være et stort antal korte paneler, i modsætning til et meget lavere antal lange paneler). En anden, endnu mere eklektisk ide, ifølge køkkenbordene, er at arrangere to grupper af paneler, hver af en anden farve på en skiftende måde, hvilket giver dit træbord et stribet udseende. For de personer, der søger noget endnu mere eksotisk, kan du prøve at lægge dine paneler ud diagonalt på tværs af dit bordplade.

Farvning

Hvis du vil give dine træplanker udseendet af en dyrere eller eksotisk type træ uden at pådrage sig En betydelig ekstraomkostninger, farvning kan være løsningen. Ifølge køkkenbordene kan du plette træplader i forskellige farver, såsom blå, sort, grøn, gul og rød. For eksempel kan du skabe en kirsebærtræseffekt ved at behandle et billigere træ, som eg, med en rød plet.

Slagterblok

Slagterblokke er særligt tyk, hård og generelt tung -duty typer træ bordplader. Ifølge Kitchen Emporium, som med almindelige træplader, består slagterblokke af træplader bundne sammen. Fabrikanterne kan dog kun bruge bestemte hårdttræ, såsom bøg og sten ahorn, for at sikre, at slagterblokke opnår den ønskede holdbarhed. Også i modsætning til almindelige bordplader, hvilke individer ofte frakker med en plet, er slagterblokke typisk tilbage med en naturlig finish. Dette skyldes, at producenterne designe dem specielt for at modstå det skarpe slag af knive og andre køkkenredskaber (og pletter vil blive skåret væk eller på anden måde forstyrret).

Anden Artikel

Sådan Remodel Små soveværelser
Indvendige støbning Styles
Sådan installeres en ny skorstensrør
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan erstatter du brusebad
Online køkkendesignværktøjer
Installation og finish af hårde trægulve
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan male en epoxy gulv
Instruktioner for Vinyl Siding
Forskellige typer træ døre
Ny Konstruktion Rengøring Checkliste
Tile Underlayment Options
Instruktioner til at bygge en Pergola
Travertin Vs. Granit bordplader
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Carport Krav
Sådan installeres en ekstern indgangsdør
Tin Køkken Backsplash Ideer
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning