Valg og stilarter af trægrapper

Valg og stilarter af trægrapper 

Trappetyper

De tre hovedtyper af hårdttrappe er lige, cirkulære og spiral. Den mest almindelige type trappe er den lige trappe. Lige trapper har et enkelt verticle design og kan købes i sektioner, der forbinder ende til ende eller ved landinger. Cirkelformede trapper ses typisk i high-end boliger og har tendens til at være specialfremstillede, da mange huse ikke har samme gulv til gulvhøjde målinger. Spiraltrapper bruges i to-etages tilføjelser, kældre og loftsrum. Trapper kan enten være skræddersyet eller præfabrikeret af producenten. Forbyggede trapper er forskårne og har monteret trimming, der er nummereret for nem montering.

Trætræs

Træskov, der egner sig til trapper, er eg, ahorn, kirsebær, hickory, valnød, aske og birk. De kommer i forskellige kornmønstre og pletter. Eksotiske hårde skove som brasiliansk kirsebær, Santos mahogni, palisander, brasiliansk valnød og australsk cypres er normalt kun tilgængelige i deres naturlige farver.

Håndlister

Overløbsstænger løber over nye stolper, som er cylindriske og dekorative, eller møder posten i et pænt færdigt udseende, som nogle mennesker anser for at være en mere traditionel håndliste. Over-the-post håndlister er uafbrudte og kontinuerlige skinner ost-til-post håndlister løber mellem nye indlæg og kommer i en række forskellige stilarter som boksen newel. Hardwood trapper er funktionelle designelementer, der tilføjer karakter og charme til ethvert hjem. De varer længe og kan modstå en masse trafik med minimal slitage og beskadigelse.

Anden Artikel

Håndværktøj til metal
Sådan fjernes Windows Hardware
Hvad er melamintømmer?
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan passer Vinyl Gulvfliser
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan installeres husholdnings tæppe
Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
Air Slibeværktøjer
Log Home Building Bøger
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Hydraulisk slangeinformation
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Tungsten Carbide Cutting Tools
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv