Udskiftning af en forhænget dør

Udskiftning af en forhænget dør 

1.

Fjern dørhuset fra begge sider af rammen ved at skille det væk fra væggen med en flad pry bar. Brug låsekværn til at trække neglen gennem støbeformens bagside for at forhindre beskadigelse af ansigtet og sæt støbeformen til side til genanvendelse.

2.

Knock shimsne mellem jamben og vægrammen med en hammer og kold mejsel. Skær neglene, der holder jamben på plads med en frem- og tilbagegående sav. Fjern skruerne fra tærsklen, hvis døren er så udstyret og vippe rammen ud af rammen mod ydersiden af ​​rummet, så døren hviler i rammen uden at falde igennem.

3.

Fjern de udskårne søm fra rammestifterne med låsetænger eller hamre dem i spidsen. Sæt eventuelle affald fra bunden af ​​dørrammen, især hvis den nye dør har en tærskel.

4.

Stil den forhængte dørenhed centreret i åbningen. Tilføj shims over det øverste hjørne af jamb header på hængselsiden af ​​jamb og køre en søm op gennem header og shims ind i rammens overskrift ovenfor.

5.

Placer et niveau på kanten af ​​hængselsiden, og juster bundens bund ind eller ud for at centrere boblen i dens indikator. Tilføj shims bag nederste hjørne af hængsel side jamb og drive en søm gennem jamb og shims i rammen bagved. Tilføj shims og søm jambet i øverste hjørne og midten af ​​hængselssidens jamb for at sikre det helt.

6.

Gentag nivellerings-, shimming- og negleproceduren med knapsiden sidekarm. Tilføj shims over det øverste hjørne af knobsiden og spik op gennem jamb-headeren og shims ind i rammebladet ovenfor.

7.

Kør en 3 tommers behandlet dækskrue igennem hvert skruehul i tærsklen eller bundpladen af ​​udvendige døre med en trådløs boremaskine. Stram skruerne snævert for at trække tærsklen fast til sillet nedenunder.

8.

Ret det originale dørhus med det nye jamb og søm på plads med en færdig negle hver 10 til 12 tommer gennem kappen i kanten af ​​dørstangen. På udvendige døre, søm murstensskimmelsen på ydersiden til rammen bag med en 16 penny spik hver 10 til 12 tommer.

9.

Fyld sømhullerne med maler ' s caulk eller træ fyldstof og sandglat. Berør fyldstofet med et lag med matchende plet eller maling påført med en kunstner pensel.

Forhængte døre har revolutioneret forretningen med at installere døre. Hvad der plejede at tage en dygtig håndværker en halv dag til at færdiggøre kan nu gøres af en do-it-your-selfer om et par timer. Vælg en dør, der har samme bredde og højde som originalen, og har knap og hængsler på samme side af døren. Til udvendige døre skal du også tilpasse bredden af ​​jamb med originalen.

Anden Artikel

Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan dækker du et popcornloft
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Bygningsvejledning til Vinyl Siding
Sådan installeres Hexagon Tile
Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?
Sådan Bygge Flise Badekar
Opbevaring Ideer til hylder
Husholdningsmåleværktøjer
Typer af energibesparende lyspærer
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan måles for en tæppepude
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Hvordan man laver travertinfliser