Typer af trædøre

Typer af trædøre  En trædør er kun en dør, indtil du forsøger at købe en. Når du dræber ind i en verden af ​​trædøre, bombarderes du af terminologi, typer og muligheder, såsom paneler og glas, som du måske tidligere har været uvidende om. Heldigvis er typerne af trædøre langt fra mystiske og om det er indvendigt, udvendigt, solidt eller hult, hvis du forstår de tilgængelige trædøre, kan du finde den rigtige til dit projekt.

Udvendige trædøre

Udvendige trædøre er robuste tyk, slidstærk og vejrbestandig. Træ, såsom eg, mahogny og ahorn, giver udvendige døre med naturligt vejr, insekt og rådmotstand. For holdbarhed, robusthed og modstandsdygtighed over for hurtig forbrænding kræver lokale bygningsmyndigheder typisk en tykkelse på mindst 1 3/4-tommer for udvendige trædøre. Mens nogle udvendige trædøre er malet, gør den naturlige skønhed af de hårdttræer, der anvendes til deres konstruktion, sig godt til pletter og klare belægninger. Boligejere og bygherrer bruger udvendige trædøre til både primære eller foran , poster og sekundære poster, såsom side- eller terrassedøre. Disse døre har ofte indbygget glas, betjeningsvinduer og dekorative hævede paneler.

Indvendige trædøre

Indvendige trædøre adskiller værelser, skabe og alle former for indvendige rum. Fordi denne type dør kræver mindre vejrbestandighed og robusthed end en udvendig dør, bruges ofte billige træ til deres konstruktion. Indvendige trædøre kan være faste eller bygget af tynde træfiner, der er fastgjort på begge sider af en indvendig ramme --- denne type dør hedder en 'hulkernedør'. Indvendige trædøre kan være malede eller farvede, og nogle gange er der indbygget glas eller hævede paneler.

Hulkerner

Holde kerne trædøre har tynde finér af krydsfiner eller hårdttræ fastgjort til en indvendig ramme bygget af træ eller pap. Selvom dette er den billigste type trædør isolerer den mindst støj og brænder hurtigere end andre typer døre. Hardwoodfiner på hule kerne døre pletter godt og simulerer udseendet af massivt træ, mens krydsfinerark er generelt mindre attraktive og kræver maling. På grund af deres modtagelighed for vejr-, insekt- og hurtigtbrandskader anvendes disse døre kun i en bygningens interiør.

Solid Core

Solid kernedørskonstruktion består af massive træstykker, men ikke nødvendigvis et stykke af træ. Ofte vil en massiv kerne af blødt træ, som fyr eller gran, blive omgivet af yderfinér af attraktivt hårdttræ, såsom eg eller ahorn. Disse døre bruges til både indvendige og udvendige åbninger. Konstruktion følger typisk den konventionelle skinne og stile dør design, træ 'skinner' løber vandret, træ 'stiler' løber lodret og stykker mellem skinner og stiler kaldes 'paneler.'

Lited Doors

Betegnelsen 'lited' refererer til en dør der har indvendige glaspaneler. Lette døre fremstår både i indvendige og udvendige åbninger, som f.eks. terrassedøre eller kontordøre. Dørfabrikanter og tømrere henviser ofte til lette døre efter deres glaspaneler, for eksempel '10-lags terrassedør.'

Anden Artikel

Typer af lette badekar
Indvendige støbning Styles
Sådan installeres din trægulv
Sådan male en epoxy gulv
Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Typer af Udvendig Trim
Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
Sådan male Vinyl køkkenskabe
Trægulvslibemaskiner
Om Siding With Cedar Shingles
Typer af pneumatiske værktøjer
Paving Stone Tools
Installation af keramisk flise over beton
Sådan Refinish en jern badekar
Tips om aluminiumskæring
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Billig badeværelse renovering ideer
Tub Rengøringsværktøjer