Typer Air Nailers

Typer Air Nailers  Air nailers bruger trykluft til at føre negle til materiale i stedet for at arbejde med en gammeldags hammer. Forskellige typer af luftnagere på markedet giver dig mulighed for at vælge det rigtige værktøj til dit projekt.

Pin Nailers

Pin nailers bruger små negle, normalt en 21- eller 23-gauge søm. Denne type søm bruges som et midlertidigt fastgøringsmiddel, der holder tingene på plads, når de sættes i eller til små monteringsprojekter.

Brad Nailers

Træarbejde bruger brad nailers til trim arbejde, selv om lim er nødvendig for at styrke den færdige projekt. 18-gauge efterbehandling negle op til 2 inches lang bruges til dyrebare lette projekter.

Efterbehandling sømner

Finishing sømmer fungerer godt for tømrerprojekter. De kræver 15- eller 16-gauge negle op til 2,5 inches i længden. Brug disse til at bygge ting som frysere eller til at hænge udenfor.

Indramningspikere

Indramningspikere er tunge og robuste luftspikere. Indramning under et bygge- eller renoveringsjob har brug for en stærk luftnagler til at køre i de store negle og sørg for, at rammerne er robuste. Indramningspikere udlader normalt to til tre negle per sekund.

Tagspåner

Tagspåner anvendes til tag- eller sidesporprojekter. Disse luftnagere kan holde en stor mængde negle ad gangen, så du behøver ikke at genindlæse dem så ofte som andre sømmer. På den nederste side øger dette neglens vægt, som kan blive tung med langvarig brug.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Center Tile
Sådan smitter Cut Crown Molding
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Baggrundsfejl ideer
Udvendige designtips
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Stålrammeværktøjer
Hvordan man opbygger et komposterings toilet
Gulvbelægning Gulvbelægning
Sådan udskiftes en loftslampe
Sådan stopper du luften under en dør
Hvad er polymerbeton?
DIY Trim Arbejde
Asfaltmalingsideer
Sådan beregnes trappevinkler
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Tin Køkken Backsplash Ideer