Sådan udskiftes Cedar Siding

Sådan udskiftes Cedar Siding 

Fjernelse af den gamle cederdræning

1.

Opsæt en stabil stige, der giver dig adgang til de øverste dele af dit hus. Start fra toppen af ​​huset og arbejde dig ned til bunden.

2.

Placer en pry bar under den nedre kant af cedertræplade og løft forsigtigt bordet indtil nail akslerne er udsat.

3.

Fastgør et metalskæreblad til en gensidig sav og skub bladet under det priede sidespor. Klip gennem de eksponerede sømskakter, indtil bordet er løs og kan trækkes fra væggen.

4.

Træk sidesporet fra væggen og kassér det.

5.

Arbejd dig ned i huset, nyd pladerne og skær neglene, indtil alle sidesporene er fjernet.

6.

Kontroller den underliggende struktur af huset. Se efter tegn på råd eller skimmel. Dårlig skadet ramme skal fjernes og erstattes med nyt materiale.

Installation af nyt sidespor på huset

1.

Pak huset i et vandtæt hus Wrap, såsom Tyvek. Se producentens anvisninger om korrekt installation af det pågældende produkt, du bruger.

2.

Bestem basislinjen, hvor dit sidespor begynder. s instruktioner vedrørende afstanden fra det lave punkt af huset, hvor sidesiden skal installeres. Marker basislinjen med en blyant. Brug derefter et niveau og en kridtlinje til at udvide denne basislinje rundt om huset. Se denne kritikretningslinje, når du installerer din startstrimmel.

3.

Installer din startstrimmel. Spik disse tynde strimler af træ langs din vejledning til rammen af ​​huset med korrosionsbestandige negle.

4.

Fastgør dit første kursus af sidespor. Rid grunden af ​​brædderne over startstrimlen for at give kurset den rette vinkel. Spik brædderne over eksponeringslinjen eller den del af brættet, der vil blive dækket, når næste sidekursus er installeret. Overdrive ikke dine negle. Fastgør brædderne sikkert, men ikke tæt på væggen, for at muliggøre bevægelse, der er iboende med naturligt sidespor.

5.

Skær dine sidespor i længden med en cirkelsav. Forlad ca. 1/8 tommer mellem tilstødende brædder for at muliggøre ekspansion. Når du arbejder dig op, forskyd sømene mellem tilstødende sidespor med fire fod fra et kursus til det næste.

6.

Kontroller dit niveau, mens du arbejder opad. Hvis du mister dit niveau, skal du foretage mindre korrektioner over flere sidespor, i modsætning til at lave en enkelt, større justering.

Tips og advarsler

 • Hvis Huset er ikke allerede isoleret, det er en god ide at installere isolering, mens sidesporet er ude af huset.
 • En maling eller plet vil beskytte cedarsiden fra vand og ultraviolette stråler fra sollys.
 • Cedar sidespor er et klassisk byggemateriale. Det er et naturprodukt, så når det er udsat for elementerne over tid, kan cedar sidespor i sidste ende blive beskadiget. Rot, huller keder af insekter eller fugle, forvridning og solskader kan til sidst gøre dine cedertræplader uklare og ubrugelige. De gamle plader skal fjernes og udskiftes med nyt materiale. Når du først har fået det gamle sidespor fjernet fra huset, skal du undersøge den underliggende struktur for eventuelle interne skader, der ellers ikke kunne påvises. Med strukturen tjekket, kan der monteres nyt sidespor på huset.

  Anden Artikel

  Hvordan redegør du for kabinetter?
  Hvordan man opbygger et væg akvarium
  Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
  Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
  Billige Gulvværktøj
  Hvordan male over gamle paneler
  Indbyggede pejs ideer
  Oprindelse af håndværker stil hjem
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Do-it-Yourself Indbyggede skabe
  Home Addition Projekter
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Sådan tilføjes hylder til et skab
  Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
  Sådan Lay Stone Floor Tile
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Hvordan man går grøn med apparater
  ADA-parkeringskrav
  Sådan skæres mursten til en pejs