Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft

Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft 

1.

Sluk for strømmen til værelset, hvor du skal installere sporbelysningen. Sluk for strømmen ved at slukke bryderen på kredsløbspanelet.

2.

Fjern alle loftfliserne fra rammen af ​​droploftet og afgøre, hvor i loftet de sporbelysning vil blive installeret. Find ledningsstøtten, der fastgør dørloftrammen til loftet.

3.

Fjern en af ​​ledningerne på sektionen af ​​rammen, og indsæt et uafhængigt understøtningsklip på rammen. Træk tråden til det uafhængige støtteklips for at understøtte rammen. Gentag dette trin for hver række, hvor du vil køre sporlyset.

4.

Tilslut den elektriske ledning til sporadapteren til forbindelsesboksen. Vrid de hvide ledninger sammen og læg en ledning på ledningerne. Gentag dette trin for de sorte ledninger. Fastgør jordledningen til jordskruen i krydset med skruetrækker. Fastgør adapteren til forbindelsesboksen med skruer ved hjælp af skruetrækken.

5.

Indsæt sporet til sporbelysningen i adapteren og på de skruede skruer nederst på den uafhængige support klip. Fastgør tønternøtrikken til bolten for hånd for at sikre sporet. Fortsæt med at installere sporet og derefter gå tilbage og stram tøndermøtrikkerne med skruenøglen.

6.

Sæt lysarmaturerne i sporet og placere dem for at give den nødvendige mængde lys . Tænd for strømmen igen for at teste sporets belysning.

Tips og advarsler

 • Forsøg aldrig at arbejde på elektriske ledninger uden først at slukke for strømmen til Værelset.
 • Sporbelysning kan installeres med et hængende loft ved hjælp af et uafhængigt understøtningsklips, der har en gevindskrue til en tøndermøtrik. Det hængende loft understøttes fra loftet af det uafhængige støtteklips, og sporbelysningen sikres derefter af tøndermøtrikken. Dette giver dig mulighed for at installere sporbelysning til et nedhængt loft, der allerede er installeret. Du kan installere sporbelysning i et faldloft ved først at bestemme længden af ​​den ønskede sporbelysning.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver travertinfliser
  Bulldog Front End Loader Information
  Sådan vurderer stilladser
  Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
  Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  DIY træ loft
  Træ med flisegulv ideer
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Stil af Backsplashes
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Energitilskud i Ohio
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Tips om berøring
  Hvad er valnødfiner?
  Bamboo Lashing Directions
  Sådan fjerner du lim på Formica
  Leed Certification Protocol
  Hvordan installerer du en indvendig trædør?
  Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning