Sådan installeres laminat

Sådan installeres laminat 

1.

Sand overfladen ved hjælp af 200 til 300 sandpapir på en flad slibeblok. Laminater kræver en flad, ren overflade til påføring og vedhæftning. Fabrikeret spånplade eller glat krydsfiner giver den bedste overflade.

2.

Mål installationsområdet med et målebånd og skær laminatmaterialet til at passe til denne længde. Hvis du laver et bordplade, skal du lægge laminatet på bordpladen og klemme det på plads med håndklemmer i den ene ende. Spor derefter rundt om kanten af ​​bordpladen på undersiden af ​​laminatet med en blyant.

3.

Skær laminatet til den rigtige størrelse med en motorsag. Pas på at skære laminatet til den nøjagtige størrelse eller større end det ønskede areal på en bordplade. Laminatet kan skæres kortere, men det kan ikke gøres længere.

4.

Rengør overfladen med et tørt håndklæde en sidste gang. Påfør derefter laminatklæbemiddel på overfladen af ​​tælleren eller gulvet, hvor laminatet skal installeres. Dæk hele området med klæbemiddel.

Placer laminatet oven på klæbemidlet med den mønstrede glatte side opad og tryk forsigtigt laminatet mod overfladen med dine hænder . For bedre vedhæftning skal du rulle en tørklæbende rulle eller malingrulle over laminatets top. Dette fjerner også luftbobler.

Laminater er populære i dag blandt husejere på grund af sin lave pris og alsidighed. Laminater kan installeres på bordplader, borde og lige vægge eller gulve. Processen kræver nogle færdigheder, men du kan fuldføre opgaven vil få problemer, hvis du er velkendt med lim. Laminaterne vil raffinere enhver flad overflade i dit hjem for et helt nyt look.

Anden Artikel

Pejs Insert installationsvejledning
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Hvad er fordelene ved træskruer?
Installation af tæppe på cement
Problemer med indblæsning af celluloseisolering
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Hvordan man laver cementtrapper udenfor
Installationsvejledning til bambusgulv
Installation af præfabrikerede laminatbord
Sådan installeres en krydsfinerplade
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan installeres og udlægges flise
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
DIY Door Trim
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Badeværelse Vanitiy Idéer
DIY cykel opbevaring rack
Sådan påføres Stucco til en væg