Sådan installeres hardware på trædøre

Sådan installeres hardware på trædøre 

1.

Mål låsekanten på døren 30 tommer op fra gulvet og marker målingen med en blyant. Tag en anden måling 36 inches op fra gulvet til deadbolt og lav et andet mærke med blyant.

2.

Find vejledningen og papirlayoutskabelonen, der fulgte med din hardware. Juster skabelonen med det nederste knapmærke og bånd det til døren. Tryk en øl eller et lille negle sæt gennem skabelonen ind i dørfladen med en hammer for at markere midten af ​​bore mønsteret på dørets overflade og midt på mønsteret på dørens kant. Skift skabelonen op med 6 inches og gentag markeringsprocessen for deadbolt-hullerne.

3.

Indstil centreringspunktets punkt på en 2 1/4 'hulsås på midtermærket for det nederste knaphul i dørets overflade. Bor gennem døren, indtil centreringsbiten rager lidt ud gennem den anden side. Fjern hullesaven og gentag med markeringen for deadbolt hullet. Bore tilbage gennem begge huller fra bagsiden, der passer op med huller fra centreringsbiten.

4.

Bor huller med en 1-tommers spadebit centreret på begge mærker på dørens kant. Bore hele vejen igennem til hullerne i dørens ansigt.

5.

Centrer knaplåspladen rundt om det nederste hul i døren ' s kant og mærke omridset. Skær træet inde i denne skitse med en wood mejsel og hammer til en dybde på 1/8 tommer. Gentag for deadbolt på det øverste hul.

6.

Skub knaplåsen ind i det nederste hul i dørens kant. Vedhæft ved at køre de medfølgende skruer gennem hullerne i pladen og ind i døren. Gør det samme med deadbolt i det øverste hul.

7.

Installer knapens to halvdele gennem hullerne i knaplåsen. Sørg for, at drejelåsen er på indersiden. Træk de to lange monteringsskruer gennem hullerne i bundpladen på begge sider af indvendige knap. Stram dem med en skruetrækker. Gør det samme med dødboltens halvdele i det øverste hul.

8.

Drej dørbolten til låsepositionen og luk døren mod dysen. Marker midten af ​​begge låse på dørkarmen. Markér det indvendige overflade af jamben ved hver af disse højder, placere mærket halvvejs mellem kanten af ​​dørklappen og dørstoppet. Bor et hul til en dybde på 5/8 tommer ved hjælp af 1-tommers bit i hvert punkt.

9.

Marker og skær konturen af ​​de resterende plader centreret deadbolt-modtagerplade på tophullet og knobspidspladen på bundhullet ved at anvende den samme teknik som for pladerne på dørens kant. Fastgør begge plader med de medfølgende skruer.

Installation af dørhåndtag og låse er meget lettere, end du måske antager, hvis du aldrig har gjort det eller set det færdigt. Den mest komplicerede del af hele projektet er at finde de korrekte positioner for knapens center eller deadbolt hul i dørets overflade og til låsehullerne på dørens kant. Det meste af det hårde arbejde er gjort for dig ved hardwareproducenterne, som er venlige nok til at inkludere en papirskabelon, der lægger afstanden til dig.

Anden Artikel

Baggrundsfejl ideer
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
Dør Trim Options
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Hvad er passiv solkraft?
Sådan Remodel Badeværelsesindretninger
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Betonformel
Sådan installeres og udlægges flise
Sådan installeres terrassedørskærme
Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Marble Backsplash Ideer
Værktøjer til sculpting metals
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Sparsommelige ideer til dit køkken Remodel
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Moderne sidesporemuligheder
Tagdækning Værktøj