Sådan installeres en borebit

Sådan installeres en borebit 

1.

Sæt chuck nøglen i hullet på siden af ​​chucken. Find chuck ved den roterende ende af boret, hvor du indsætter borekronen. Drej chuck nøglen til venstre for at løsne chucken nok til at sætte boret i.

2.

Stik enden af ​​den rigtige borekrone i hullet i ende af chucken. Skub boret ind i punktet lige før tråderne begynder på borekronen.

3.

Drej chucknøglen til højre for at spænde chucken rundt om borekronen. Stop med at stramme chucken, når nøglen ikke vender mere.

Tips og advarsler

 • Sørg for at bruge den rigtige borekrone til dit byggeprojekt. Vælg mellem drejebor til boring gennem træ, metal eller plast; Spade bits bruges til at lave større huller i træ; murværk bits til boring gennem beton eller mursten; og bits, der gør det muligt at køre skruer med din boremaskine.
 • Personer med enten nybegynder eller avancerede byggevidenskaber, der bruger tid til at lave eller fastsætte emner, har normalt en elektrisk eller trådløs boremaskine i deres værktøjssamling. Fordi en boremaskine er et alsidigt værktøj, der gør det muligt at færdiggøre mange ulige job og byggeopgaver, bliver det hyppigt brugt omkring et hjem. Når du forbereder dig på at bruge din boremaskine, skal du vælge og derefter installere en borekrone i den korrekte størrelse, så du kan bore korrekt.

  Anden Artikel

  Sådan skæres mursten til en pejs
  Sådan installeres cementplader
  Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
  Hvordan man opbygger dine egne træhylder
  Farvede betoninstruktioner
  Hvordan man male et gym gulv
  Sådan Nail Vinyl Siding
  Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
  Fakta om isolering
  Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
  Badeværelse remodel designe ideer
  DIY: CFL Lighting
  Marmor Gulvfarver
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  Sådan monteres en mailboks
  Stucco Color Ideas
  Hardwood Vs. Laminat
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
  Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv