Sådan installeres blum hængsler

Sådan installeres blum hængsler 

1.

Læg døren på en plan overflade. Anbring et håndklæde under døren for at undgå at ridse finishen. Hvis døren har en buetop eller bund, skal du orientere døren som et venstre eller højre hængsel. Markér siden af ​​døren, der vil få hængslerne installeret.

2.

Mål døren til monteringshullet, der skal bores. Mål 3 tommer fra bunden og toppen af ​​døren og lav små mærker ved hjælp af en blyant. Mål 1 3/4 tommer fra kanten af ​​døren og marker en linje på døren ved hjælp af en blyant.

3.

Bor et 1 1/2-tommers hul i kryds tidligere gjort i bagenden af ​​døren ved hjælp af en Forstner bit og en power drill. Bor i døren 3/8 tommer. Bør ikke helt gennem døren.

4. Bor et hul på samme måde på det andet blyantmærke på døren på samme måde.

5.

Installer Blum hængslerne i hvert hul i døren. Fastgør hængslerne til døren ved hjælp af de medfølgende skruer og en strømboremaskine.

6.

Hold døren på plads på kabinettet med dine hænder. Fastgør hængselpladerne til kabinets ansigtsramme ved hjælp af de medleverede skruer og en strømboremaskine. Der er en stoplåse placeret på hængselpladen. Skub hængselpladen, indtil låsen på hængselpladen ikke tillader hængslet at glide ind i kabinettet yderligere.

7.

Fastgør det resterende hængsel til kabinettet på samme måde .

Installation af Blum hængsler på et skabsdør kan gøres selv. Blum giver tre forskellige typer skjult kabinet hængsler. Installation af hvert hængsel er stort set den samme. Disse hængsler er designet til at montere på bagsiden af ​​døren. Der kræves en speciel borekrone til at bore døren for at tillade Blum hængsler. Udskift dine slidte hængsler med nye skjulte hængsler for at forbedre kaskets udseende.

Anden Artikel

Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Hårdt Trægulv Vs. Laminat
Fælles tætningsmiddeltyper
Slate Tile Flooring Ideer
Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
Granit Tile vs Slab
Sådan bruges en dørpap
Typer af lette badekar
VVS Inspektion Checkliste
Tips om berøring
Typer af Udvendig Stucco
Miter Saw Anvend
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
Sådan installeres en badekarplade
Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten
Trim Installation Tips