Sådan installeres Formica

Sådan installeres Formica 

1.

Sæt overfladen, hvor du skal installere Formica med medium-grit sandpapir for at udjævne synlige knuder i træ, splinter, ujævne eller beskadigede områder. Rengør og tør overfladen til fjern snavs, støv og snavs med en husholdningsrenser og et håndklæde.

2.

Mål dit projektområde med et målebånd, og marker Formica med en blyant, så du kan lave De egentlige nedskæringer passer til størrelsen og formen på installationsområdet.

3.

Skær Formica arkene med en bordsave eller scor Formica med kniven på en værktøjskniv eller håndsav. Bøj arket Formica langs den scorede linie, og det skal snappe af med en ren pause. Lav så få udskæringer som muligt for at undgå udseendet af overdrevne sømme i dit færdige projekt.

4.

Anbring kontaktcement, speciallaminatlim eller epoxy til installationsfladen og bagsiden af ​​Formica-arket ved hjælp af en pensel eller metalfolie. Anvend et let, jævnt lag for at dække begge overflader ly. Følg producentens anvisninger for specielle forberedelsesinstruktioner eller tips om tørretid. Arbejd med et ark ad gangen, og bevæg hurtigt for at sikre, at lim eller cement ikke helbredes helt, før Formica er installeret.

5. Placer Formica-arket på plads til installation. Har nogen hjælp dig til at manøvrere store ark korrekt i den rigtige position for at undgå fejl og utilsigtet vedhæftning. Tag først kontakten med kanten og gradvist anvende tryk i en svejsende bevægelse for at klæbe hele længden af ​​Formica-arket til installationsfladen.

6.

Rul over overfladen fra side til side med en laminatrulle for at udjævne luftbobler og Sørg for en fuldstændig, ensartet forbindelse mellem Formica-arket og installationsfladen.

7.

Trim alt overskud fra installation på bordplader og borde ved hjælp af en kniv. Skære kanter af Formica med en metalfil eller fint sandpapir. Anvend en passende finish eller hav lant til overfladen og sømmen af ​​Formica ifølge producentens anbefalinger.

Tips og advarsler

 • Formica kan installeres på en hvilken som helst fast overflade, er lige og porøs nok til at acceptere laminatklæbemidlet, men krydsfiner, spånplader og wallboard fungerer bedst.
 • Formica ark kan også installeres oven på eksisterende Formica, der er blevet grundigt slibet.
 • Formica er en type plastlaminat lavet af lag papir indsprøjtet med en særlig slags harpiks. Lagene bindes sammen under højt tryk og temperaturer for at danne et solidt ark. Formica er lavet i en række farver, mønstre og enten matte eller glatte overflader. Formica er overkommelig, og det kommer i både præformede bordplader eller lagner, der kan installeres direkte på bordplader, rygplader, vægge og gulve. Med de rigtige værktøjer og lidt know-how kan du installere Formica i dine egne hjemmeprojekter.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
  Sådan låser du op en dørknap
  Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  Sådan dækker Laminat Bordplader
  Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
  Problemer med indblæsning af celluloseisolering
  Træ Countertop Edging
  Sådan påføres Stucco til en væg
  Tips om aluminiumskæring
  Sådan Gel Stain en glasfiber dør
  Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
  Sådan ændres bladet på en mitsave
  Sådan opsættes en sprøjtepistol
  Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
  Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
  Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
  Køkken Remodel Checkliste
  Farvede betoninstruktioner