Sådan fjernes duer fra taget

Sådan fjernes duer fra taget 

1.

Find områder på dit tag, der tiltrækker duer. Vær opmærksom på, hvor duerne har tendens til at nese eller dvæle. Typisk vil du finde duer på højtliggende områder som fortelt, bjælker, lofter og brede, flade ledninger.

2.

Installer taktile repellenter Disse afskrækkende stoffer gør det simpelthen ubehageligt for duer at lande.Den mest almindelige duftafvisende er en spike strimmel, som du kan købe online eller hos hardwarebutikker.Du kan også lave en gør-det-selv spike stripe med kyllingetråd. < /p>

3.

Sæt et fugleskræmsel op. Duer vil vige væk fra et livlig udseende fugleskræmsel, forudsat at det ændrer positioner fra tid til anden. Du kan også oprette en vindstød, der ser ud som en rovfugl.

Lej en professionel til at anvende kemikalier og giftstoffer. Miljølovgivning og lokale forordninger sætter stramme og varierende restriktioner på brugen af ​​giftstoffer og andre dødelige metoder til duer kontrol. I stedet for at risikere bøder eller andre retssager, er det bedst at indhente hjælp fra et professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma for mere drastisk duvepopulation reduktion.

Tips og Advarsler

 • Klæbrige kemikalier kan også gøre overfladen utilpas for duer. Sørg for, at kemikaliet ikke tiltrækker insekter eller beskadiger dit tag før brug.
 • Hold områder fri for mad og vand for at afholde duer fra at indkalde.
 • Foder ikke duer, da dette tilskynder dem at vende tilbage til området.
 • Duer er måske de mest blighted af winged skadedyr, spredning sygdom, parasitter, støj og selvfølgelig fekalitet uanset hvor de roser. Som skabninger af komfort foretrækker duer at nest i områder med den mindste mængde modstand. Således er nøglen til at skure duer væk fra din ejendom at gøre dit tag ubeboeligt til duer, eller i det mindste mindre tiltalende end andre nærliggende lokaliteter.

  Anden Artikel

  Karakteristik af Lyptus Trægulv
  Standardrørstørrelser
  Bygge hyller i min garage
  Gør det selv Finishing en kælder
  Sådan Caulk en bruser Pan
  Hardwood Vs. Laminat
  Sådan passer Cedar Shingles
  Hvad er et stol-højde toilet?
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Hvordan man laver travertinfliser
  Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?
  Sådan skæres Clay Roof Tiles
  Sådan installeres en slangedør
  Sådan Stick Plastic til Wood
  Hvordan male over gamle paneler
  Jacuzzi installering af specifikationer
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Grønne måder at lave elektricitet på
  Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
  Installationsvejledning til loftet Ladder