Sådan beregnes trappestrengere

Sådan beregnes trappestrengere 

1.

Mål den vertikale afstand, som trapperne skal dække i tommer, fra den nedre gulvoverflade til den øverste etageoverflade. Mål lige op, ikke i vinkel, ved hjælp af et målebånd.

2.

Opdel det nummer med 7.5. Hvis resultatet er et helt tal, skal du bruge 7.5 i trin 3. Hvis resultatet ikke er 'ta hele tal, drej resultatet til næste nærmeste hele tal og divider den lodrette afstand med det hele tal. Brug det resultat i stedet for 7,5 i trin 3. Hvilket nummer du bruger er en behagelig stigning i inches for højden af ​​din trappe. For eksempel er 110 inches divideret med 7.5, 14.67, hvilket runder til 15. I det næste trin vil du bruge 110 divideret med 15, eller 7.33, og din trappeforøgelse ville være 7,33 inches.

3.

Multiplicer tallet fra det foregående trin med to og træk resultatet fra 25. For eksempel 7,33 gange 2 er 14,66. Træk 14,66 fra 25, og resultatet er 10,34. Resultatet er en behagelig løbe- eller slidbredde i tommer baseret på stigningen. I eksemplet vil stigningen være 7,33 inches og løbet vil være 10,34 inches.

4.

Del den vertikale afstand med tallet fra trin 2 og multiplicér det med resultatet fra trin 3. Svaret er det vandrette rum, som trappen måde vil tage op, udtrykt i tommer, forudsat at stringerens øverste trin vil være i niveau med den øverste etage. Markér denne afstand ud fra øverste etage, hvor dine trapper vil være, og sørg for at der er plads nok til det.

5.

Bestem om du vil have stringerens toptrin at være i niveau med den øverste etage eller et trin under det. Multiply højden af ​​hver stigning i tommer ved antallet af stigninger, minus en hvis du vil have stringer til at ende et trin under øverste etage. Firkantet i alt. Multiplicere længden af ​​hver runde i inches med det samlede antal kørsler og firkant, der er i alt. Tilføj de to resultater sammen og tag kvadratroten. Resultatet er længden af ​​det tømmer, du skal købe til stringer, i tommer.

Tips og advarsler

 • Hvis du skal justere længden af ​​stigningen eller løbe for at passe trappen i det vandrette rum, prøv at holde stigningen mindre end 8 inches og løbe mellem 9 og 11 inches. Da stigningen bliver kortere, gør kørslen længere, ved hjælp af følgende proportioner for naturlige følelse trin: to gange stigningen plus løbet skal ligge 25.
 • Stair stringers er de plader, der ligger i en vinkel for at understøtte trapperne i en trappe. De er normalt 2-tommers ved 12-tommers brædder, skåret på den ene side i et savet mønster, der er anbragt i forhold til trinets højde og bredde. Beregning af en behagelig bredde for slidbanerne ('løbet') og en naturlig højde mellem dem ('stigningen') vil gøre trappen til at føle sig let og sikker at bruge. Dårligt adskilte trapper vil få folk til at føle sig som om de skal forkorte eller forlænge deres skridt.

  Anden Artikel

  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Værktøjer til fremstilling af en dør
  Stucco Color Ideas
  ADA Krav til Vvs-installationer
  Gør det selv konkrete gangbroer
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
  Sådan Find en Louisiana Mason
  Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
  Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
  Sådan Remodel en Backsplash
  Instruktioner for Vinyl Siding
  Sådan Strip Concrete Sealer
  Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
  ADA-parkeringskrav
  Funktioner af en låseskive
  Sådan isoleres bag gips
  Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?