Sådan Refinish Wood Interior Døre

Sådan Refinish Wood Interior Døre 

1.

Fjern døren fra hængslerne. Kør en skruetrækker op gennem bunden af ​​hængslet for at drive stiften ud gennem hængslets top. Start med bundhængslet og arbejd dig op.

2.

Sæt døren på et par savheste. Spred en kappe gel-type plet på dørens overflade ved brug af en børste. Lad det sidde på den anbefalede tid, før du skraber stripperen og den gamle finish fra døren. Brug fin ståluld til at fjerne finishen fra detaljerne i døren. Skyl overfladen med et lak fugtet i mineralske spiritus. Lad døren tørre.

3.

Sand døren med en tilfældig kredsløbssander. Brug 100-grit sandpapir på første pass. Sand døren med 220-grit papir for at færdiggøre præparation af døren til plet. Tør støvene ud af døren med en klud. Drej døren over og strimmel og sand den modsatte side, tør den med kludet for at fjerne støv.

4.

Påfør et lag plet i dit valg af farver ved hjælp af en blød pensel pensel. Børste pletten så jævnt som muligt og arbejde for at forhindre løber og drypper. Lad pletten tørre.

5.

Sæt dækslet let med 220-gruspapir og tør det ned med klæden. Drej døren om og gentag farvnings- og slibeproceduren på bagsiden.

6.

Påfør tre frakker med klar finish med en børstehår. Tillad den anbefalede tørretid mellem hvert lag og puds overfladen med 0000 ståluld mellem den første og anden frakke. Følg ståluldspolerne med kludet. Lad døren tørre grundigt.

7.

Drej døren over for at gentage den klare efterbehandling på den modsatte side. Lad døren tørre natten over og hænge den på hængslerne. Placer døren tilbage på hængslerne og kør stifterne ind med en hammer, der starter med det øverste hængsel.

Slidte og ridsede indvendige døre kan forringe en ellers attraktiv d u0026 # xE9; cor. Regelmæssig polering er nok til at holde styr på den daglige vedligeholdelse, men mange års slitage kan kræve komplet renovering. At vælge de rigtige kemikalier og teknikker fra de mange muligheder er nøglen til et vellykket raffineringsprojekt. En typisk dør kan fjernes og refinishes på mindre end en dag.

Anden Artikel

Loftisoleringstips
Indbyggede pejs ideer
Formålet med et Silt Fence
Beton ADA Ramp Specs
Hvordan man går grøn med apparater
Typer af cirkelsave
Hvad er et stol-højde toilet?
Indvendige støbning Styles
Fluorescerende lyspærer fakta
DIY Flise Mosaic
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Hvordan man laver komposterende toiletter
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
IBC Midlertidige Bygningskrav
Cylinderboringsmålerinstruktioner
Betonformel
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Træstrimningsværktøjer