Pine Vs. Oak Gulvbelægning

Pine Vs. Oak Gulvbelægning 

Pine

Pine er et blødt træ, der bruges mest i traditionelle eller mexicanske stilarter. Når det er korrekt behandlet, kan det ligner eg, men bruges ikke så ofte i gulve på grund af dets hårdhedsproblemer. Men mere eksotiske fyrretræer, der vokser langsomt, er ofte svært nok til at blive anvendt effektivt som gulv.

Oak

Oak er et populært hårdttræ til næsten enhver form for byggeprojekt, især fordi den er tilgængelig i så mange forskellige sorter . Det kan også farves for at frembringe forskellige farve mønstre og nuancer, når det er nødvendigt. Eg er graderet ud fra renheden af ​​sit træ, og træ med et stort antal knuder anvendes normalt ikke til gulve, medmindre det er en del af bygningens stil.

Hårdhed

Pine er et blødt træ, og selv de hårdeste sorter af fyrretræ tendens til at være blødere end eg. Eg har tendens til at score mellem 1200 og 1400 på hårdhedsskalaen, godt over tallene. Det betyder, at selv om fyrretræer har tendens til at være mere fleksible end eg, vil de smalle lettere og ikke vare så længe.

Omkostninger

Fordi fyrretræ er et blødt træ og vokser hurtigere end eg, er det generelt mindre dyrt. Fra 2010 har pine tendens til at koste omkring $2 til $4 pr. Kvadratfod, mens hårdttræ koster omkring $5 til $8 en kvadratfod. Der er nogle undtagelser - eksotiske fyrretræer importeret fra andre lande vil koste meget mere på grund af transport og tilgængelighed.

Heart Pine

Hjerte fyr er træ taget fra midten af ​​fyrretræet, den hårdeste og mørkeste del af fyrretræ. Dette er træet, der almindeligvis anvendes i fyrretræ, da det kan tage en plet bedre end almindeligt fyrretræ og har langt bedre holdbarhed. Det har hårdhedsgrader tæt på rød eg, en af ​​de blødere egetræer og det har tendens til at leve godt. Pine og eg er standard gulve muligheder i USA. Traditionelt har eg blevet det mere populære gulvvalg, mens fyrretræet i høj grad er blevet forvist til møbler eller andre typer byggeprojekter med mindre synlighed, såsom dele af konstrueret gulvbelægning. Pine er imidlertid alsidig og kan også bruges som gulvbelægning, selv om ikke alle former for fyr er som befordrende for farvning og slibning som eg.

Anden Artikel

Sådan erstatter du brusebad
Ny Konstruktion Rengøring Checkliste
Sådan finder du et hus med postnummer
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
Dør Trim Options
Omkostninger ved slab vs Kælder
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
At lave konkrete hegnindlæg
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Indvendige dørskift
Hvordan male en Trex Deck
Idéer til indbyggede køjesenge
Sådan udskiftes en loftslampe
Husholdningsmåleværktøjer
Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Sådan fjerner du Lugt Lugt
Sådan installeres en krydsfinerplade
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem