Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home

Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home 

Reclaimed

Hvad der kan spare mest penge er at finde materialer fra dekonstruktionssteder, som ejerne normalt vil give dig gratis i bytte for at fjerne dem fra deres egenskaber. Du kan finde materialer med mere varme og karakter end at købe nye, såsom antikke hårdttræ gulve eller keramiske klo fod badekar. Du kan også tjekke metalværfter for at refinere og tilføje som accenter eller vægpartitioner.

Billig grønne byggemetoder

Når du designer dit hjem, skal du overveje metoder, der er omkostningsneutrale og omkostningseffektive. Det bør ikke koste mere at udforme dit hjem korrekt i overensstemmelse med solens vinkler. Hvis du bygger dit hjem, så det har sydvendte vinduer med gennemsnitlige isolationsværdier og store markiser, kan du blokere sommarsolen samtidig med at vintervarme præfabrikerede boliger koster langt mindre at bygge (de kan findes så lavt som $30.000), fordi de bruger materialer effektivt. Prefab bygherrer bruger modulære materialer, der er precut til at skabe minimalt materialeaffald, og besparelserne er sendt til boligejer.En af de billigste byggematerialer til et grønt hjem er cob, der er lavet af en blanding af ler, sand, halm og en mel og vandpasta. Den eneste store omkostning forbundet med denne konstruktionstype er arbejdskraften.

Ejendomsværdier

Ejendomsværdierne stiger i forhold til, hvor mange grønne funktioner der indgår i et hjems design. Som nævnt af præsidenten for vurderingsselskabet Realcorp vil grønne boliger sandsynligvis sælge til højere priser og hurtigere end traditionelt konstruerede boliger. American Institute of Architects udtaler, at 90 procent af befolkningen er villig til at betale $5.000 mere for et hus, der bruger mindre energi og beskytter miljøet, ifølge CNNs Money Magazine.

Utility Bills

Som rapporteret af Energy Star, et konventionelt bygget hus, mister 15 procent til 20 procent af varme- eller klimaanlægget fra kanaltækninger. Grønne boliger kan minimere dette tab ved at bruge flere isoleringsmaterialer, såsom halmbal og isoleret (hamp) beton. kombinationen af ​​energieffektive foranstaltninger og teknologier kan reducere energiforbruget i hjemmet op til 75 procent. Nogle boliger bliver energi-neutrale eller energi-negative (producerer mere energi end hjemmebrug). Nogle af metoderne og teknologierne omfatter vejrtrækning, tæt isolering, solpanel system, solvarmevandvarmer, geotermisk varmepumpe og vindmølle.

Materialer og teknologier: Omkostningsreduktion og konkurrence

Med en stigning i grønne materialer, der kommer frem I markedet er konkurrencen stigende og kør ned. Solteknologi har reduceret omkostningerne i halvdelen i løbet af få år. Bambusgulve kan findes til samme pris som traditionelle trægulve. Grønne boliger behøver ikke at koste mere end traditionelle boliger at konstruere, og hvis det gøres klogt, kan det koste mindre. I gennemsnit koster et grønt hjem cirka 2 procent til 5 procent mere end et konventionelt bygget hjem, og til tider 10 procent mere, når der anvendes premium materialer. Men når du sammenligner dine månedlige forsyningsregninger med omkostningerne ved dine grønne egenskaber fra din realkreditbetaling, kan du se de umiddelbare besparelser.

Anden Artikel

Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
DIY Isolerende et loft
Badeværelse Forbedring Idéer
Behandlede Træ og Skin Hives
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
DIY Dørstøbning
Idéer til indbyggede køjesenge
Sådan installeres keramisk flise på en betonplade
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Dørinstallationsinstruktioner
Hvad er Tyvek Paper?
Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Sådan Skær Fiber Glass Duct Board
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Radialsag Anvendelser
Hvordan man designer et nyt badeværelse
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Sådan udskiftes Cedar Siding