Moderne badeværelse tegl design ideer

Moderne badeværelse tegl design ideer  Badeværelsesdesignet bliver langsomt i fokus for mange indretningsdesigner. Selvom badeværelset blev betragtet som rent funktionelt, forvandles rummet til et helligdom med funktion og stil.

Moderne fliser produceres i dag i nye og innovative materialer, farver, former og størrelser, perfekt til nutidens badeværelse. Ved hjælp af disse forskellige produkter kan der produceres et moderne badeværelse, der melds til form og funktion.

Tile Shapes

Brug hellere end at bruge en traditionel metroflise eller firkantede fliser på badeværelset. flisekonstruktion Ekstremt lange, tynde rektangler kaldet stix er perfekte til brug på væggene i et moderne badeværelse. Monter dem lodret i værelser med lavt loftsrum for at trække øjet opad, forlænget rummet.

Cirkelfliser, penny fliser eller boblende fliser produceres i alle materialer til brug også i badeværelser. Se efter glasfliser med iriserende overflader, keramiske penny fliser i størrelser 1/2 tommer op til 3 inches i størrelse og sten cirkulære fliser blandet med firkanter og rektangler i grænserne for a lunefuldt udseende.

Tile Materiale

De to materialer, der anvendes mest i moderne badeværelser, er porcelæn og glas. Porcelæn fliser er nu tilgængelige med overflader, der efterligner stof, læder og metal. Installer dem på gulvet for en industriel og let at pleje overfladen.

Glasfliser er tilgængelige i et stort udvalg af farver, former og størrelser. Glas er perfekt til badeværelser, da det er vandtæt og kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Brug glasfliser på vægge eller gulve i rummet i levende farver som rød, turkis eller lime grøn til at indhente de varmeste farver i indretningen.

Tiles størrelse

For små moderne badeværelser, tænk stort. Store fliser har færre fugerøringer end små fliser, hvilket hjælper små badeværelser til at føle sig større. Moderne stil fliser er tilgængelige i størrelser op til 24 inches og kan installeres på gulve eller vægge.

Bland store teglfliser med mosaikfliser til ekstra stil og kontrast. Prøv at bruge en penny flise gulv med en 12x24-tommer metro flise på væggene for et moderne twist på et gammelt flise design af mosaikker og metrofliser.

Anden Artikel

Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Power Woodcarving Slibeværktøj
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Går grønne opvarmningstips
Sådan installeres terrassedørskærme
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Sådan fjerner du en badehåndtag
VVS Inspektion Checkliste
Badeværelse Forbedring Idéer
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Tips til Mortising en erstatningsdør
Wet Saw Instruktioner
Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Beton Patio Alternativer
Sådan Grout Slate Backsplash