Metalskærende elværktøj

Metalskærende elværktøj  Hvis du tager fat på et stort boligforbedrings- eller fabrikationsprojekt, er der chancer for, at der kommer en tid, når du skal skære igennem metal. At skære igennem et stykke metalplader, rør eller andet metallisk materiale kan virke som en skræmmende og farlig opgave , men nye værktøjer gør tingene meget nemmere.

Power Shears

Håndholdte power shears er en hurtig og omkostningseffektiv metode til at skære gennem lige stykker eller metalplader. Dette værktøj bruger de samme principper som manuelt betjente tin snips. To kraftige knive lagt over hinanden på en saksemodus drives med høj hastighed for at skabe en jævn og jævnt lige snit gennem metalplader. Elektriske metalskiver er ikke den bedste metode til større udskæringer eller komplekse nedskæringer, der kræver drejning og præcision omkring hjørner. Skæringer med skære skal imidlertid laves langsomt med meget lidt bevægelse for at sikre en jævn finish. Men elektriske metalskær er også en meget billigere metode til at opnå enkle nedskæringer, når co mpared til nogle andre elværktøjer, hvilket gør dem perfekte til små husstandsprojekter.

Nibblers

Metal nibblere er et trin op fra standardskærerne, da de giver mere præcision og mere komplicerede udskæringer. Nibblere ligner meget strømskærer og fungerer på samme måde. Nibblerne har en lille knivopsætning ved værktøjets hoved, som er håndholdt til styring af bevægelsen under skæringen. Men hele skærehovedet på en nibbler er monteret på en roterende kugleleje. Dette tillader fri rotation af skærehovedet under drift. Væskefri, friktionsfri rotation af bladet under skæring betyder, at du let kan ændre, med næsten slet ingen pres, på en måde, du vælger uden at stoppe. At stoppe et snit for at skifte retninger rundt om et hjørne eller en kurve på et metalstykke ville forlade skarpe, skarpe og stygge kanter. Hvis du planlægger at lave komplekse og fejede stykker, ville en nibbler være den bedste mulighed.

Specialsirkelsave

Mens nogle standard cirkelsave giver dig mulighed for at bytte bladet ud med en speciel hårdmetaludgave til skæring af metal, disse har massive ulemper. Tørrelser af varmmetalbearbejdning vil flyve, mens du skærer, det friske skåret metal skal afkøle betydeligt, før du kan klare det, og de specielle knive slår hurtigt ned og kræver ofte skift. I stedet skal du overveje at investere i en speciel cirkelsav, der udelukkende er beregnet til metalskæring, hvis du planlægger at lave flere lange snit gennem metal. Disse savene har typisk ekstrastyrkeblade, der er lavet til at klare store mængder udskæringer med lidt slid. Nyere modeller har også 'kølig skæring', som forhindrer metallet i at blive opvarmet, når saven bevæger sig igennem den. Dette giver dig mulighed for at håndtere dine udskårne stykker, så snart du har brug for det, uden at bekymre dig om forbrændinger. Se også efter modeller, der har gnistfri skæring, hvilket væsentligt reducerer antallet af farlige gnister og spåner udkastet under brug.

Anden Artikel

Typer af håndboremaskiner
Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Sådan bruges byggemateriale
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan måles kvadratfod til gulve
DIY Garage Design
Sådan udskiftes badekar
Greenhouse Living
Typer af træ køkkenskabe
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Hvordan man designer en loft konvertering
DIY Gulvinstallation
ADA-parkeringskrav
Home Design Alternativer til en Garage
Poleret Betong Gulv Ulemper
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan opbevares Bellawood Leftovers