Installationsanvisninger til loftslys

Installationsanvisninger til loftslys 

1.

Drej taklampen på det, du skal udskifte og gå til, hvor dit primære servicepanel er placeret. Find afbryderen, der styrer strømmen til den pågældende del af dit hjem og skift det til 'Off' -positionen. Gå tilbage til lysarmaturet for at sikre, at lyset er slukket.

2.

Sæt din stige op under det gamle lysarmatur og klatre op til, hvor du nemt kan nå stativ. Hvis armaturet er en skåltype, skal du skrue den lille dekorative knap, der holder skålen på plads. Gør det så forsigtigt, mens du holder skålen, så du ikke går i stykker. Når du har fjernet skålen, skal du sætte den til side.

3.

Du vil se to skruer på sidene på monteringspladen, hvor armaturet er fastgjort til loftet. Fjern skruerne med en skruetrækker for at afsløre ledningerne.

4.

Du vil bemærke, at armaturet har tre ledninger, den sorte er den varme ledning, den hvide er den neutrale ledning, og den grønne eller bare ledning er jordledningen. Hvis du har et ældre hjem, vil alle ledninger være sorte. Marker den varme ledning. Løsn derefter husets ledninger fra armaturet ved at skrue skruenødderne af.

5.

Pak det nye lysarmatur og læs installationsvejledningen, som hjælper dig med at samle det . Når armaturet er monteret i henhold til fabrikantens specifikationer, skal du skrue monteringsbjælken i loftarmaturkassen med de medfølgende skruer. Stangen er omkring 3 1/2 tommer lang og har normalt en grøn jordingsskrue fastgjort til den.

6.

Stram trådens ender, så kobberet bliver udsat for 1/2 tommer. Fastgør armaturets sorte ledning til den varme ledning, som også skal være sort. Brug en trådmøtrik til at fastgøre ledningerne sammen. Gør det samme for den hvide ledning af armaturet og den neutrale ledning fra loftboksen. Sørg for, at tilslutningerne er stramme ved let at binde på ledningerne.

7.

Fastgør den grønne jordledning til den grønne jordskrue på monteringsbjælken. Dette vil miste armaturet i tilfælde af arching eller gnistning. Hvis en ledig kobbertråd er i loftkassen, skal du sætte den grønne ledning af armaturet på den ledige kobbertråd fra loftkassen. Dette vil mætte armaturet tilbage til panelet og ignorere den grønne jordskrue på monteringsbjælken. Det er meget vigtigt at sikre, at armaturet er jordet, så sørg for at jordledningerne anvendes.

8.

Brug de dekorative skruer til at fastgøre loftets monteringsplade lys til loftboksens monteringsbjælke. Dette vil understøtte hele armaturet. Vedhæft ethvert andet tilbehør til lysarmaturen efter producentens specifikationer, og tænd for strømmen igen. Lyset tændes og slukkes, når du drejer kontakten.

Tips og Advarsler

 • De fleste elektriske ledninger er faste, mens de fleste armaturer er strandet. Drej husstandskablerne og armaturkablerne sammen, før du drejer på trådmøtrikken for at forbinde dem. På denne måde vil trådmøtrikken fange begge sæt ledninger og danne en sikker forbindelse.
 • Brug ikke strømboringer til at sætte i skruer, fordi de vil strippe de fleste skruer, der følger med disse armaturer.
 • Hvis du ikke slår strømmen til de armaturer, du arbejder på, kan det føre til alvorlig skade. Aldrig arbejde på et live kredsløb.
 • Opdatering af gamle lysarmaturer kan være et stort arbejde, især hvis der er mange taklamper. Loftsbelysningsbelysning er imidlertid let at erstatte og kan koste så lidt som $25.

  Når du arbejder med elektricitet, er det vigtigt at følge nogle grundlæggende regler:
  1) Sørg altid for, at strømmen er slukket, inden du starter arbejdet på den armatur du udskifter.
  2) Sørg for at følge alle producentens anvisninger nøjagtigt.
  3) Sørg for at alle ledningsforbindelser er fastgjort til armaturet, inden du monterer armaturet i loftet.

  Efter disse enkle regler vil gøre dette projekt til et sikkert og vellykket venture.

  Anden Artikel

  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Typer af håndboremaskiner
  Sådan formes cement trapper
  Typer af træ køkkenskabe
  Sådan appliceres trægulve til beton
  Gør det selv konkrete gangbroer
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  TAMKO Roof Shingle Farver
  Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan installeres en glasfiber vægliner
  Alternative brændstofkilder til boliger
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Loftisoleringstips
  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Indvendige dørskift
  Sådan Epoxy Beton
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Tips til Mortising en erstatningsdør