Idéer til billige badeværelser og lofter

Idéer til billige badeværelser og lofter  Badeværelser kræver særlige remodeling overvejelser end andre værelser på grund af den konstante trussel om fugtskader. Det betyder, at det ikke er den bedste idé at gå med alt materiale, der er mindst dyrt, fordi det kan ende med at falde fra hinanden. Men det betyder ikke, at du ikke kan spare nogle penge, når du sætter nye vægge og lofter .

Flise

Fliser er nok den mest almindelige form for materiale, der anvendes til badeværelse vægge. De er vandtætte og kan bruges til at skabe opfindsomme designs. Billigere fliser arbejder såvel som dyrere sorter så længe de er installeret korrekt. Brug et godt vandtæt monteringsmateriale, som betonbrædder, og forsegl forsigtigt alle leddene med høj kvalitet. Mindre dyre glaserede fliser kan også fungere lige så godt, hvis de installeres korrekt.

Glasfiber

Glasfiber er et billigt materiale, der kan være et godt valg til badeværelse vægge. Det kan imidlertid være sværere at håndtere glasfiber med hensyn til at ændre det. Billigere er stadig præfabrikerede glasfiberforme af badekar eller brusere med vægge inkluderet. Hvis du kan finde en, der passer til badeværelset, er glasfiber en billig vandtæt løsning.

Beklædning

Badeværelseslofter er let at overse, men kræver måske mere fremsyn ved valg af materialer på grund af fugtpotentialet skade. En billig måde at holde dit badeværelseloft godt, er at klæde det med et vandtæt materiale. Du kan bruge PVC-paneler, der er billige og kommer i en række farver. Andre former for plastpaneler arbejder også. Maling af loftet med vandtæt maling er en anden måde at give beskyttelse og farve. Men dette kan kræve hyppigere vedligeholdelse, fordi vandet og dampen fra et brusebad kan bære væk selv den hårdeste maling.

Anden Artikel

Sådan bruges en statisk momentmåler
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Sådan udskiftes en betonbruser
Indbyggede pejs ideer
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Definitionen af ​​PVC-rør
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Tips til Mortising en erstatningsdør
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan Fabricate en granit bordplade
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Forskellige materialer til isolering
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Sådan bruges en våd tegelsave
Air Tools Vs. Elektrisk
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Marble Backsplash Ideer