Hvordan male dit hus s tag

Hvordan male dit hus s tag 

1.

Bland 16 ounce blegemiddel og 2 ounces flydende vaskemiddel til en gallon vand til en vaskeopløsning. Undgå sæber, der indeholder olie. Power-vaske taget for at fjerne snavs og snavs, der kan forstyrre ansøgningsprocessen. Tagmaling skal påføres på et rent, tørt tag til de bedste resultater. I tilfælde hvor dugpunktet er højt eller regn forventes, skal der påføres tagbelægninger i en tid, hvor risikoen for vandskade minimeres.

2.

Bland den reflekterende belægning eller mal gennemgående i fem minutter. Når du blander, skal du følge producentens anvisninger.

3.

Hæld tagbeklædningen i en malingbakke og påfør den med en napvalse. Start ved kanten af ​​taget og maling til højderyg. Farver hver passage i samme retning, der overlapper kanterne med 2 tommer. Farver skyggede pletter først for at muliggøre køligere tørringsforhold.

4.

Påfør malingen jævnt, så tagmaterialet nedenunder ikke kan ses. Brug al maling i malingbakken og vask den og malerullerne mellem malerier.

5.

Undersøg taget for fugt. Påfør den anden tagbelægning på samme måde som den første, der arbejder i modsat retning. Anvendelse af tagbelægningen på denne måde skaber en lækagefri binding.

Tips og advarsler

 • Vent til temperaturer over 50 grader, før du maler et tag.
 • Delt tag taget i fire sektioner, maler en ad gangen. At adskille jobbet i sektioner sikrer, at tagbelægningen har tilstrækkelig tørretid, før den kommer i kontakt med vand.
 • Afslut alt maleri inden kl. Dug er en trussel mod et nymalet tag. Taget skal have en tilstrækkelig tørretid, før den møder køligere natttemperaturer.
 • Undgå langvarig kontakt af belægningen med huden.
 • Maling af et tag kan virke som en outlandish idé til dem, der ikke kender værdien, der skal opnås. Bare forklaret, tagbelægninger lavet til at afspejle solens stråler. Et lyst tag kan spare op til 50 procent i energikostnader. Et køligere tag betyder lavere overordnede temperaturer i dit hjem.

  Hvert tag lavet af mørke materialer opvarmes om dagen og afkøles om natten. Reflekterende tagmaling afspejler solens stråler og holder din tagkøler, der forlænger levetiden på dit tag som en ekstra bonus. Ethvert tag kan males og drage fordel af reflekterende tagbelægninger.

  Anden Artikel

  Sådan Skær et Porcelæn Gulv
  Slate Tile Flooring Ideer
  Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
  Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
  Sådan installeres blum hængsler
  Plast limetyper
  Standardrørstørrelser
  Sådan installeres boliger
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Sådan Wrap Window Trim
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Idéer til indbyggede køjesenge
  Sådan appliceres stucco over træ
  Sådan bruges byggemateriale
  Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve
  Sådan isoleres en kælderen glød
  Pejs Insert installationsvejledning
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning