Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?

Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete? 

1.

Kontakt din lokale zoneinddeling for at få tilladelser, som du skal opbygge garagen og for at lære de byggekoder, du skal følge til gulvet og garagen.

p> 2.

Ring 811. Dette er gratisnummeret 'Call Before You Dig' hotline. Når du ringer til, vil forsyningslinierne, der fører ind i dit hus, blive markeret, så du ved, hvor det er sikkert at grave. Hvis du graver og adskiller nogen linjer, er du ansvarlig for at betale bøder og reparationsomkostninger.

3.

Marker garageets omkreds dimensioner ved at køre træstænger ind i jordet med en hammer.

4.

Udgrav området i indsatsen med gravemaskinen under frostlinjen. Kontakt din lokale bygningskoder for dybden af ​​frostlinjen. Når du bruger gravemaskinen, er det ikke særlig vanskeligt med den rigtige betjeningsvejledning, kan du ansætte en entreprenør for at grave hullet for dig, hvis du ikke har det godt at bruge maskinen.

p> Byg en ramme rundt om grubet ved at køre træstænger i jorden hver tredje fod rundt om kantenes omkreds og spik 2-til-4 brædder ind i indsatsen.

6.

Dæk jorden inde i gruben med en dampspærre. Dette er et plastikark, der forhindrer fugt i at sive op gennem jorden og beskadige betonen.

7. Tilføj et lag sand eller grus oven på dampspærren efter dine lokale byggekoder angående hvilket materiale der skal bruges og hvor dybt laget skal være.

8.

Placer spændebånd eller trådnet oven på sandet eller gruset igen efter lokale Bygningskoder.

9.

Bestem, hvor meget Sakrete du skal bruge til hældningen. Virksomheden leverer en regnemaskine på sin hjemmeside for at bestemme, hvor mange poser du har brug for, afhængigt af gulvområdet og størrelsen af ​​betongposer.

10.

Klargør et parti af Sakrete til hældningen. For at gøre dette skal du tilføje Sakrete-blandingen i en betonblander og derefter tilsæt vand. Det vil tage 3,5 til 4 liter vand til blandingen, men læs instruktionerne om den særlige type Sakrete mix, du bruger, da det kan variere efter type. Når der blandes, tilsæt nok vand, så betonen bevæger sig frit i blanderen, men ikke så meget, at det vil svække betonen.

11.

Hæld Sakrete i pit , fylder den, indtil den går lidt over rammen.

12.

Skru gulvet. Start i den ene ende af den hældte Sakrete og hvil en 2-ved-4 oven på rammen. Ved hjælp af en partner trækker du 2-ved-4 over Sakrete med en side til side bevægelse. Dette vil glatte Sakrete og udsætte eventuelle lave pletter i hældningen.

13.

Tilføj flere Sakrete for at fylde eventuelle lave pletter i hældningen og skru dem igen.

p>

14.

Skub en tyr float over Sakrete med ryggen en smule vippet op, og træk den derefter tilbage med floaten liggende fladt på Sakrete. Dette vil glatte overfladen af ​​Sakrete.

15.

Dæk Sakrete med plastisk beklædning. Tilføj vand til Sakrete for at holde det fugtigt i 5 til 7 dage og dække det med beklædningen efter at du har tilføjet vandet.

16. Tillad Sakrete at helbrede for ca. fire dage, så fjern trærammen.

Tips og advarsler

 • Når du samler rammen i trin 4, skal du sørge for, at den er firkantet. Du kan tjekke for firkant ved at måle diagonalt over rammen. De to målinger skal ligge inden for en halv tomme af hinanden.
 • Når man bygger en garage, hælder det første skridt på betonggulvet. Et gulv, der er rigtigt hældt, giver styrke og stabilitet til garagenes vægge og tag. Dette er en tidskrævende opgave, men en som du kan gøre med lidt hjælp, de rigtige værktøjer og den rigtige viden. Et mærke af beton, som du kan bruge til din garagegulv, hedder Sakrete.

  Anden Artikel

  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  Hvordan man opbygger et hus i Texas
  Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
  Sådan Lim Tile
  Ny teknologi til huse
  Sådan opretter du en udvendig døråbning
  Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
  Sådan Skær Miters i Crown Molding
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
  Hvordan man laver et rampe for skatere
  Træ mantel stilarter
  Hårdt Trægulv Vs. Laminat
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  DIY: Porch Ceiling
  Sådan installeres Vanity Mirrors
  Sådan genskabes Formica bordplader