Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?

Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild? 

Tagdækningssystemet

Helvedesild er ikke det eneste der gør et tag. Dæk, sædvanligvis krydsfinerplader, er installeret over trusserne. Underlag anvendes derefter over deckingen. Tagdækket, som f.eks. Helvedesild eller lerfliser, installeres derefter. Hvert lag beskytter laget under det for at lave et komplet tagsystem.

Historie

Filt papir er blevet brugt i byggebranchen i fem årtier. Dens første brug var at forhindre, at sap stiger op fra træplanken og forringede helvedesildene ovenfor. Det har nu et andet formål og er stadig lige så vigtigt for tagsystemet. Det er dobbelt så vigtigt at beskytte beklædningen mod fugt, inden der lægges helvedesild og også som vandbarriere, når der opstår skader på taget.

Typer

De mest almindelige vægte er nr. 15 og nr. 30. Joan Crowe , teknisk chef for National Roofing Contractors Association of Illinois, forklarer, at 'Navnet ændret sig, fordi dagens 15 lb. filt er faktisk lettere end det plejede at være på grund af moderne teknologi og produktion.' Filt papir er mættet med asfalt for at gøre det mere vejrbestandigt. Nogle papirer er kun belagt med asfalt på de ydre lag, mens andre papirer er mættet helt igennem.

Installation

Installation er ret simpel. Papiret rulles ud på terrassen og fastspændt med fastgørelsesdele. Bobvila.com anbefaler at bruge 'lavprofilerede spidser med spidser eller tynde metalblade og tagspåner.' Bagerne skal have en diameter på mindst 1 tommer. Spikene skal have en afstand på højst 6 tommer fra hinanden på alle sømme og 12 inches overalt ellers . Galvaniserede fastgørelsesdele bør anvendes, hvis taget ligger inden for 3.000 fod saltvand. Det anbefales også at overlappe hver række af underlag med mindst 19 tommer for at sikre korrekt dækning og beskyttelse.

Ulemper

Der er nogle ulemper ved at arbejde med asfaltunderlag. Varmt vejr og direkte sollys vil forårsage asfalten at blive glat og en potentiel sikkerhedsrisiko. Fugt kan beskadige underlaget. Regnen vil ikke altid ødelægge det, men hvis papiret er spændt nok, vil tagbeklædningen ikke ligge fladt og papiret skal udskiftes. Underlag ikke trække vejret, så det fælder også fugt fra tagsystemet. Nu en vigtig del af tagdækningen blev filtpapir engang brugt som en midlertidig beskyttelse mod elementerne og for at holde sap fra forringende helvedesild. Filt papir holder vand ud og giver et ekstra lag af beskyttelse, når helvedesild går væk. Forskellige filtvægte er nødvendige afhængigt af det anvendte tagmateriale, tilstands- og lokale koder og taghøjde.

Anden Artikel

Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
Idéer til billige badeværelser og lofter
Hyldehængetips
Sådan male Home Exterior
Sådan hældes en betonbord
Trin-for-trin vægindramning
Tips om at sætte op stolstænger
Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
DIY Garage Design
Ideer til en to-bil garage
Sådan udskiftes Door Trim
Tagdækning Vejledning til helvedesild
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan installeres en badekarplade
Sådan fjerner badekar
DIY Betonform frigivelse
Hvad er valnødfiner?
Værktøj til fjernelse af afstivning fra indvendigt i bruseren