House Cladding Ideas

House Cladding Ideas  Huse er bygget i mange forskellige stilarter og former. Klædningsvalg spiller en integreret rolle i udformningen af ​​en bygning. Du kan tilføje personlighed til dit hjem ved at ændre de materialer eller farver, der bruges på ydersiden. Disse ændringer forbedrer husets værdi og individualitet.

Murværk

Mursten er en holdbar og vedligeholdelsesfri husbeklædningside. Mursten koster mere end andre beklædningsmaterialer, men det varer længere, ifølge ConsumerBuild.org. Murstenfiner dækker ydersiden af ​​bygningen og er tilgængelig i forskellige farver og designs, så de passer til husets ønsker. Hvis der anvendes traditionel murværk, er de støttende vægge bygget med mursten eller murværk. Vejrforseglingsmiddel skal påføres efter murstenfiner eller traditionel murværk er installeret.

Vejrudsigt

Vejrudsigt ligner træspor, men det behøver ikke at male. Denne beklædningsoption er vejrtæt og holdbar. På grund af dens nedbrydelige natur, der er fjernet fra hjemmet, er weatherboard et miljøvenligt valg. Kortene installeres lodret eller vandret.

Monolitisk system

Det monolitiske system er anvendelsen af ​​cementplader eller gipsbelægning på en bygning. Strukturerede vægformater varierer i farve og stil og kan konstrueres for at imødekomme husets ejerens specifikationer. Denne metode kræver mere vedligeholdelse end de fleste andre beklædningsvalg, ifølge ConsumerBuild.org. Da tekstureret vægbeklædning giver dårlig isolering, er det mere almindeligt i varme klimaer.

Anden Artikel

Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Sådan laver du Crown Molding Corners
Oplysninger om grøn gulvbelægning
DIY træ loft
Sådan keramiske fliser en trappe
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
DIY Shower Liner Installation
Sådan formes cement trapper
Sådan Refinish Wood Siding
Sådan ændrer du en knivs blade
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan monteres en mailboks
Hvordan man bygger alkovehylder
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan forbedres skorstensudkast
Travertin Vs. Granit bordplader
Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?
Typer af maling blandere