Historiske Farm Preservation Grants

Historiske Farm Preservation Grants  Rige i det kulturelle og historiske stof i vores bosættelses- og grænseperioder er landbrugsarealer og deres tilhørende gårds- og ladenbygninger en vigtig bestanddel af det amerikanske landskab. Bevarelsen af ​​historiske gårde er gavnlig for turisme og beskæftigelse, samt bidrager til vores viden om historie og vores arkitektoniske arv. Gendannelse og vedligeholdelse af historiske gårde kan være dyrt; Der er dog en række tilskud til rådighed for at kompensere for nogle af omkostningerne.

Historiske tilskud til børnebevaringsprogrammer

Godkendt som en del af Farm Security and Rural Investment Act fra 2002, almindeligvis kaldet farm bill, den historiske børnebeskyttelsesprogram giver tilskud fra det amerikanske landbrugsministerium til statens historiske bevarelseskontorer og nationale eller statslige nonprofitorganisationer til bevarelse og rehabilitering af historiske lader. Finansiering er betinget af en årlig kongresgodkendelse.

Landbrugs- og ranchebeskyttelsesprogram

Støtte, der tilbydes af den amerikanske naturressourcebehandlingsservice til statslige og lokale regeringer, stammer og ikke-statslige organisationer, kan bruges til at købe bevarelsesservicer på bedriften og rancher lander for at forhindre omdannelse til ikke-landbrugsmæssige formål. Historiske gårdsbrug er ofte nedrevet for at gøre plads til boligudvikling på tidligere landbrugsarealer. Bevarelseslejligheder betaler landowneren for at bevare landbrugsstrukturernes historiske beliggenhed såvel som strukturen selv, fjerne en nedbrydelsestrusel og yde finansiering, der kan bruges til bevarelse af gårdstrukturerne.

Statsbidrag til historiske gårde < / h2> At anerkende vigtigheden af ​​historiske gårde til turismen, giver et dusin stater støtteprogrammer til ejerne af historiske landbrugsbygninger til deres restaurering og reparation. Mange af de statslige programmer omfatter også hjælp til at identificere historiske lader og gårde gennem undersøgelser og historisk forskning.

Gem America's Treasures Grants

National Park Service giver tilskud fra Save America's Treasures Grants-program for at bevare historiske ejendomme. Det kan bruges til landbrugsstrukturer. Det fokuserer på egenskaber, der er af national betydning og er truet.

Andre ressourcer

En bred vifte af generelle historiske bevarelsesbevillinger, der tildeles gennem bevarelsesorganisationer som National Trust for Historic Preservation, er til rådighed for bevarelsen af gårde. National Trust fungerer også som et clearinghus til bevaringsbidrag af alle typer. Derudover implementerer National Park Service den 20 procent føderale skattekredit til rehabilitering af historiske bygninger af alle typer. Fordi dollarbeløbet på skattekredit er ubegrænset, kan dets værdi let overstige antallet af tilskud.

Anden Artikel

Sådan dekoreres en knotty Pine Wall
Sådan installeres laminat
Grønne varme- og kølesystemer
Hjemmelavet Shake Siding
Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
Laying Keramisk Tile
Sådan limes en solid bambusgulv
Indbyggede pejs ideer
Små badeværelsesbelysning ideer
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Sådan ændrer du en kranelygte
Arkitektonisk Shingle Information
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
Kitchen Island Bar Idéer
Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
Online køkkendesignværktøjer
Sådan vurderer stilladser
Moderne sidesporemuligheder
Sådan male Vinyl køkkenskabe
Indvendige støbning Styles