Håndværktøjssikkerhed

Håndværktøjssikkerhed 

Øjenbeskyttelse

Sikkerhedsbriller er vigtige, når du bruger elværktøj. Uanset om du bruger en boremaskine, en sav eller et slibeskive, vil beskyttelsesbriller beskytte dit syn fra snappede borer, flak fra cirkelsave eller glødende gnister af et slibeskive. Brug altid ordentlig øjenbeskyttelse. Dit elværktøjs brugervejledning skal give yderligere oplysninger om, hvilken briller der er passende. Som undernot bør du ikke bære smykker, slips, sweatshirts med tanglingstreng eller noget andet, der kan blive fanget i din drill eller sav.

Fokus

Vær altid opmærksom, når du bruger et elværktøj. Værktøjer tror ikke. De kender ikke forskellen mellem det materiale, de er beregnet til at skære, og uanset kød du måske mangler mindske placere i deres vej. Aflæs ikke en person, der bruger et elværktøj, og forsøg at begrænse chancerne for at blive distraheret, når du bruger et elværktøj.

Inspicer dit værktøj

Bør og knive slid ud over tiden En kedelig borekrone eller kniv vil ikke kun være sværere at bruge korrekt, men det kan også være meget farligere. Sørg for, at dine bits og knive er korrekt skærpet, før du bruger værktøjet. Sørg for, at brikken eller bladet er fastgjort eller fastgjort til værktøjet. Kontrollér for ledige eller synlige ledninger, hvis værktøjet er ledet, da dette kan få værktøjet til at bue eller udbrænde helt under brug. Brug af elværktøjer bør aldrig være en chokerende oplevelse.

Inspicer dit materiale

Hvis du borer eller skærer i noget, skal du være sikker på hvad der er på den anden side. Boring eller skæring i elektriske ledninger kan være en chokerende oplevelse. Hvis du rammer en vandlinje, kan dit projekt blive en katastrofe. Hvis det passerer gennem materialet og i fingrene, der holder det fra bagsiden, har du vendt dit projekt til en felttur til beredskabsrummet. Kontroller først og sørg for, at der ikke er noget at skære eller bore, som du ikke vil have beskadiget. Kontroller derefter, om der er spidse negle eller hæfteklammer, som en sav kan slå og binde på. Nogle håndværktøj er designet til at skære igennem både træ og metal. De fleste er ikke.

Kend din styrke

Håndkraft værktøj er ... godt, kraftfuldt. Hvis et bore binder i det materiale, du borer, kan drejningsmomentet være nok til at skade selv en stærk mands håndled. Vær sikker på at du er ordentligt afstivet og afbalanceret for at bruge værktøjet. Tving ikke værktøjet til at bore eller skære hurtigere. Et konstant, moderat tryk skal være mere end tilstrækkeligt til, at værktøjet fungerer korrekt. Hvis du tvinger et værktøj, bruger du det ukorrekt, og det vil altid føre til farlige situationer. Er du en do-it-yourselfer, der lige har modtaget et sæt elværktøj til fødselsdagen? En nygift, hvis ægtefælle lige har vundet med at kræve et nyt krydderistativ? Måske er du en snedkerens lærling på udkig efter nogle hurtige tips, før du bliver udsat for glæden ved jobskabelsen. Sikkerhedstips til elværktøj er en god ide. Ingen ønsker at lære den hårde måde, især når den hårde måde omfatter at tabe en finger eller sårer et håndled.

Anden Artikel

Tagbygningskomponenter
Maskinværkskæringsværktøjer
Hvordan man laver laminerede gulve
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan dækker Laminat Bordplader
Sådan bruges en statisk momentmåler
Badeværelse Countertop Farver
Sådan isoleres eksisterende slab
Sådan installeres en antik dør
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Sådan Wire en anden Breaker Box
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Farvede betoninstruktioner
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
Bærbare hydrauliske værktøjer
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Sådan kører du en tegelsave
Sådan installeres badebade surrounds
Håndværktøj til metal