Forskellige job i byggeri

Forskellige job i byggeri  At bygge et hus tager dygtige fagfolk fra en række discipliner. Fra det indledende design til den sidste ende kræver forskellige trin forskellige færdigheder. Når man påtager sig et større projekt, finder de generelle entreprenører og ansætter de forskellige arbejdstagere, der er påkrævet. EU-medlemskab er en central del af mange byggearbejder, et forhold, der hjælper med at sikre anstændige lønninger og sikre arbejdsvilkår.

Arkitekt

Arkitekter designer bygninger. De tegner skitser om, hvordan bygningen vil se ud, og detaljerede planer for den struktur og infrastruktur, der skal bygges. At blive en licenseret arkitekt kræver en fireårig college grad plus post-graduate studie at bestå en professionel eksamen. Arkitekter lavede i gennemsnit $80.000 i 2009 (1).

Entreprenør

En entreprenør er generalist for byggebranchen. De vil påtage sig små job, ombygning af job som f.eks. Kabinettet installation. Til fuld byggeri ansætter entreprenøren bygherrerne og kommunikerer mellem arkitekterne og arbejderne for at sikre, at planerne bliver bygget til specifikationer. I 2009 udgjorde de almindelige entreprenører i gennemsnit 58.000 $(1).

Beton og murværk

Beton- og murværkarbejdere hælder grundlaget for huse, husevægge i haver og mure af betonbygninger. Ifølge en rapport fra USAs Bureau for Arbejdsstatistikker begynder mange at arbejde som almindelige byggearbejdere, der modtager undervisning, indtil de er kompetente til at arbejde selvstændigt. Beton- og murværkarbejdere tjente i gennemsnit 29.000 dollars i 2009 (1).

Tømrere

I byggeri sættes tømrere sammen i skoven. Dette omfatter indramning huse og værelser, installation af gulv og tagpaneler og tilføjning af støbning, dørrammer og indbyggede hylder. Tømrere konstruerer også træstøbeformerne, hvor betonarbejdere hælder cement. Tømrere begynder som betonarbejdere ofte som almindelige arbejdere og graver mod tømrerarbejde. Tømrere lavede i gennemsnit $31.000 i 2009 (1).

VVS-maskiner

Vvs-installatører lægger røret til en bygningens vand- og kloaksystem. De installerer toiletter, brusere, badekar og dræn. , dette job kræver mere træning og viden end andre bygningsroller. VVS'er er uddannet på en teknisk skole og tjener derefter en lærlingeuddannelse, der ofte administreres gennem en fagforening. Lærlingstømmerne lavede i gennemsnit $19.000 i 2009, mens fuldt kvalificerede vvs-installatører lavede $37.000 (1 ).

Elektrikere

Elektrikere gør for elektricitet hvad vvs-installatører gør for vand og spildevand. De installerer ledninger, lysarmaturer, lysafbrydere og stikkontakter til et hjem. De installerer også sikringsboksen og forbinder bygningen ' s elektriske system til samfundslisten. Elektrisk arbejde er komplekst og farligt, der kræver handelsskole og en omfattende faglig træningsskole. En fuldt kvalificeret elektriker kan forvente at tjene $43.000 i 2009 (1).

Roofer

Tagdækkere klatre op på det synlige træ tag, som snedkeren har installeret. Derefter lægger de klæbemiddel på sig, anbringer tjære om nødvendigt og søm ned tagsten til fuldstændig vejrbestandigt 'hat', der bæres af en bygning. Tagdækning kræver ikke teknisk træning af VVS eller elektrisk arbejde og læres ofte på jobbet. I 2009 lavede den gennemsnitlige roofer $22.000 (1).

Laborer

Byggearbejde har brug for folk til at holde tingene op, binde ting ned, bære redskaber og forsyninger, rydde op og generelt hjælpe. Arbejdsarbejdsarbejder kræver lidt færdigheder, og lønnen er ret lav (typisk $17.000 i 2009 (1), men de er gatewaystillinger til bedre betalende byggearbejde.

Anden Artikel

Stil af Backsplashes
Granit Tile vs Slab
Sådan glasfiber en boks
Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
DIY: CFL Lighting
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Sådan øges forfængelighed højde
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Ideer til en to-bil garage
Sådan isoleres bag gips
Sådan hænger du en indvendig husdør
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan genskabes Formica bordplader