DIY Wall Niche

DIY Wall Niche 

1.

Skær et lille hul i væggen, hvor du planlægger at finde din niche for at sikre, at der ikke findes ledninger eller rør i det område.

2.

Ved hjælp af 3/4-tommer birkiplywood lægger du en boks på størrelsen af ​​den niche, du ønsker. Klip fire sider og lim dem sammen, og så søm dem sammen. Placér et stykke træ på bagsiden af ​​de fire sider for at rette op på alle fire sider. Lim dette stykke træ, hvor det møder de fire sider, rundt om kanterne, og så søm det til de fire sider. Maler eller pletter efter ønske.

3.

Tegn et linjeniveau og vandret til jorden i bundkanten af ​​hvor du har til hensigt at placere nicheen. Hold nichen op til væggen, med bunden opad med den linje, du allerede har tegnet, og spor forsigtigt rundt om kassen med en blyant. Brug en gipsvæg til nøje at skære og fjerne gipsvæggen på indersiden af ​​linjen. Kontrollér, at kassen passer ind i åbningen.

4.

Læg kassen ind i det forsænkede hul og så negle det på plads.

Tips og advarsler

 • Hvis du løber ind i ledninger, kan du til tider bare flytte den, så den ikke forstyrrer placeringen af ​​din niche. Hvis du ikke kan flytte ledningerne, kan du få brug for hjælp fra en elektriker. VVS kan være sværere at flytte, men hvis du er indstillet på at have nichen på den placering, kan en blikkenslager hjælpe dig.
 • Du kan tilføje en ramme til nicheen ved at skære støbt trim for at passe rundt i nichen .
 • Hvis du løber ind i en stud, hvor du vil finde din niche, kan du klippe studen ved hjælp af en hacksav eller en kædesav. Sørg for, at du ikke ved et uheld skærer gennem den anden side af tørvæggen, og at gipsvæggen på bagsiden af ​​studen ikke er fastgjort til den stud, du fjerner.
 • Hvis en niche er mindre end 14 1/2 tommer bredt, kan du normalt placere det mellem wall studs.
 • For at finde vægtapper, før du skårer et hul, kan du bruge en studsensor, eller du kan bruge en tynd negle ca. længde og hammer søm i væggen hver 1 1/2 inches over bredden af ​​hvor du har til hensigt at installere din niche. Hvis sømmen går let ind, er der ingen stud.
 • Du kan eventuelt skære åbninger i nichens bagside og gennem gipsvæggen i bagsiden for elektriske ledninger, hvis du har til hensigt at placere et fjernsyn eller andet elektrisk enhed i nicheen.
 • Du bør søge råd fra en professionel, hvis du er usikker på, om studen fjernes fra en væg, der bærer væg.
 • Wall nicher giver et sted at vise det specielle noget i dit hjem. Hvis du ikke er glad i de præmade, du har set, finder dem for dyre, eller de er ikke den rigtige størrelse, er det muligt at lave dit eget.

  Anden Artikel

  Sådan Find en Louisiana Mason
  DIY: CFL Lighting
  Typer af maling blandere
  Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
  Ny teknologi til huse
  Hvad er valnødfiner?
  Bygge hyller i min garage
  Går grønne opvarmningstips
  Sådan bruges byggemateriale
  Sådan Bestiller Vinyl Siding
  Sådan installeres terrassedørskærme
  Dørinstallationsinstruktioner
  Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
  Paving Stone Tools
  Hvordan man går grøn med apparater
  Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol
  Sådan repareres beton, der er regnet på
  Ulemperne ved Radio Water Meters
  Sådan installeres Beadboard Panel over flise
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper