DIY Tub Refinishing

DIY Tub Refinishing 

1.

Ventil dit arbejdsområde ved at åbne alle vinduer og døre og bruge fans til at fremme luftstrømmen. De kemikalier, der bruges til at raffinere et badekar, kan være ætsende og producere stærke og potentielt skadelige lugte.

2.

Skrab karbadets overflade med en enkeltkantet barberbladskraber. Hold bladet fladt mod karbadets overflade for at sikre, at du ikke ridder karret. Dette vil fjerne fastgørende snavs, sæbe og andre forurenende stoffer. Tør alle skraber af med et fugtigt klud eller et papirhåndklæde.

3.

Fjern enhver gammel caulk rundt i karret med barberskraberen. Skær caulk langs linjen, hvor den forbinder til karret (pas på ikke at skære karret selv) og langs den øverste linje, hvor det rører væggen. Prik ud den gamle blæse med fingrene eller skraberen og kassér den.

4.

Rengør fugerøret med en pimpstenssvamp og en slibende toiletrenser for at fjerne sæbe eller snavs opbygning i området. Skyl karbad og caulk område med rent vand for at fjerne overskydende sæbe eller skrabning. Hvis du ikke har nogen caulk at fjerne, fortsæt til næste trin.

5.

Brug beskyttelseshandsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn, når du arbejder med kemikalierne i projektet. Brug en ren svamp til at sprede ætsekrær langs karbadets overflader; ætsekrøften hjælper med at afsløre svage punkter, ridser eller chips i karrets overflade. Efterlad ætsekrømen på overfladen i 20 minutter, og tør den derefter ren af ​​med skrubbe.

6.

Tør karbadets overflade grundigt med et rent håndklæde eller papirhåndklæder Fyld eventuelle svage punkter, ridser eller chips, der er afsløret af ætsningskrødet med fyldstof. Spred fyldstoffet i de beskadigede områder med en kikskniv og lad fyldstoffet tørre. Sand alle reparationer med 80-tørt sandpapir for at gøre den reparerede overflade jævn med resten af ​​karret.

Påfør beskyttende papir eller plastfolie til væggene, gulvet og andre områder, du ikke ønsker at male. Hold beskyttelsen på plads med maskeringstape. Dette vil medvirke til at forhindre maling og andre kemikalier i at komme ind på andre områder.

8.

Tør badekarprimer med en malers osteklas eller papirhåndklæde. Dæk alle overflader du arbejder på at raffinere. Lad primeren tørre i fem minutter, før de fortsætter.

9.

Bland primer, hærder og accelerator efter behov; Disse kemikalier vil variere afhængigt af hvilken type produkt du vælger. Følg alle produktinstruktioner og advarsler omhyggeligt for at sikre de bedste resultater med dit raffineringsprojekt.

10.

Sprøjt primerblandingen på badekarets overflade med en malingssprøjte. slag på tværs af overfladen for at sikre en glat finish. Påfør et lag, lad primeren tørre (tørretiden varierer efter produkt), og påfør et andet lag. Lad det andet lag tørre helt, før det fortsættes.

11.

Tør ned overfladen med en klud til at fjerne støv eller andre rester, der er opbygget, mens primeren tørrede. Dette sikrer en bedre binding fra dit øverste lag maling.

12.

Bland toplakensmaling, hærder, tyndere og accelerator efter behov, disse kemikalier varierer alt efter hvilken type produkt du vælger. Følg alle produktinstruktioner og advarsler omhyggeligt for at sikre de bedste resultater. med dit raffineringsprojekt.

13.

Sprøjt et tyndt lag af topcoatblanding på karret efter samme sprøjtemønster du brugte til t han primer. Vent 15 minutter for frakken at tørre; Du skal være i stand til at røre overfladen uden at holde fingrene fast, før du fortsætter.

14.

Sprøjt på et sekund, tyngre frakke af topbeklædningsblanding. Lad overfladen tørre i 10 minutter, og anvend derefter eventuelle berøringer efter behov. Lad overfladen tørre i 24 til 36 timer, før du fjerner tape og papir.

15.

Omsæt alle sømme efter behov; dette vil variere efter projekt. Lad caulken tørre helt (følg produktvejledningen), før du bruger karret. Brug ikke karret, før der er plads til, da vandet kan lække bag karret og ind i gulvet. Vask karbadoverfladen med sæbe og vand, inden du bruger.

Tips og advarsler

 • Hvis du aldrig har arbejdet med en malingssprøjte, skal du øve på et stykke pap eller anden engangsoverflade, før du bruger den på karret, så du får følelsen af ​​sprøjtens hastighed og tryk.
 • Find produkterne til dette projekt på hardware- og boligforbedringsbutikker eller badekar og bruser specialister forhandlere.
 • Lyser nogle stearinlys, tænder for noget blød humørmusik og slår sig ned i en varm, boblende blødhed, der kan være ideen om himlen for nogle mennesker, der ønsker at slappe af. Hele afslappende atmosfære kan dog ødelægges, hvis det pågældende kar er beskadiget, farvet eller på anden måde vildt. Refinishing projekter kan spare gamle eller beskadigede badekar, og dette Old House Magazine vurderer, at professionelt restaureringsarbejde koster omkring $500, i modsætning til de $1200 eller derover, som det kan koste at få et nyt badekar installeret. Nogle mennesker beslutter at afstå de professionelle og gennemføre projektet selv ved hjælp af købte produkter.

  Anden Artikel

  Sådan identificeres asbest i loftsfliser
  Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
  DIY Vinyl-skæring
  Typer af lagskruer
  DIY Betonform frigivelse
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
  Hvordan man opbygger et komposterings toilet
  Sådan tegner du et bruserhjørne
  Sådan installeres metal døre
  Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
  Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
  Air Slibeværktøjer
  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Konstruktion Impact Tools
  Sådan finder du et hus med postnummer
  DIY Bruserflise
  Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Instruktioner for Vinyl Siding