Anvendes til Ladder Jacks

Anvendes til Ladder Jacks  Ladder jacks er træ eller metal enheder, der bruges med en stige eller par stiger til at skabe en arbejdsbase eller midlertidige stilladser. Typisk stigerjagt stilladser har en eller to arbejdere og en lille mængde værktøjer og udstyr. Stiger og stilladser flyttes, når arbejdet på en væg eller et bygningsværk går videre.

Stilladser

Stigejakker skaber midlertidigt bevægelige stilladser til arbejde (som maleri) på en lodret struktur. Stikkene er enheder, som vedhæftes til stiger og rammer af en stige (eller stiger) for at understøtte en lille platform. Stigen jackstativet er en bekvem platform for en arbejdstager at arbejde komfortabelt. Uden stigenkapperne ville arbejderen kun have en fri hånd til arbejdet, da den ene hånd hele tiden skal holde fast på stigen. En arbejdstager på en stige (uden en stigejackplattform) skal også arbejde i en trængt stilling, der tillader ringe bevægelsesfrihed og holder fødderne i en fast position, der hurtigt bliver trættende.

Typer

Der er en bred forskellige ladder jacks, lavet af en række virksomheder. Nogle stigejakker er kun små medalerklips, der strækker sig en enkelt stige rung, så den holder en kort plank, der effektivt udvider bredden af ​​ringen, hvilket gør det mere behageligt at stå på. Nogle stigejack er en kompleks samling af sammenkoblede stænger, der understøtter en bred platform, der er ophængt mellem to stiger. De større platforme tillader arbejderen eller arbejderne at gå rundt og endda sidde ned. Alle stigejack er bærbare - de kan flyttes op og ned ad stigen eller stigerne, og de kan medbringes, når stigen eller stigerne bevæger sig. Ladderstikket kan også fjernes hurtigt, når stigerne transporteres til et andet job.

Retningslinjer

Arbejdstilsynet fastsætter specifikke retningslinjer for brug af stigenjagt. Vejledningen angiver, at stigejackene kun må anvendes med stiger, der er fastgjort, med anordninger, der forhindrer glidning. Hvis stikkene understøttes af rungene alene (ingen stigen sidestøtte), skal stikkene fastgøres til mindst 10 centimeter af sporene. Platformene bør ikke være mere end 20 meter fra stigenes bund, og platformen bør ikke forventes at holde mere end 25 pund pr. Kvadratfod. To platforme bør ikke forbindes sammen, og mere end to arbejdere på en platform anbefales ikke. Den foreslåede maksimale afstand mellem to stiger, der understøtter en stigejackplatform, er otte meter.

Anden Artikel

Typer af udvendig krydsfiner
Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Sådan installeres køkken tællere
Sådan installeres PVC Loftfliser
Den bedste måde at skære loftfliser på
Gør det selv: Gulvvarme
Wood Siding Idéer
Sådan fjernes ark linoleum
Tilslutning af to støbekroner
Sådan rengøres slidte trægulve med malinger
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
ADA Striping Regulations
Log Home Building Bøger
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Instruktioner for Vinyl Siding
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Sådan installeres spansk flise