Wall Demolition Tools

Wall Demolition Tools  Boliger er bygget til at vare, og om en mur er lavet af træ eller beton, vil den ikke komme let ned. Håndværktøj, som nedrivningens allestedsnærværende slædehammer, kan knuse igennem gipsplader, træ og cement. Elværktøj, som den fremadrettede sav, kan skære gennem metal negle som en kniv gennem varmt smør. De rigtige værktøjer gør det snavsede arbejde med nedrivning af væggen lidt lettere, og lad os se det, de gør ødelæggelsen meget sjovere.

Sledge Hammer

Slaghammeren kaldes også en 'maul' er en hammer, der ikke bruges til at køre negle. Denne ekstra tunge dobbeltsidede hammer har dobbelte, stumme ansigter, der leverer mægtige slag til næsten enhver del af en væg. Slædehammere kan klare sig gennem tykke vægbeklædninger, såsom gips, smashrammer, såsom vægtapper, og bryde vinduer og døre i stykker. To-hånds versioner kan vejen op til 20 kg., Men der er enkelthændige eller 'mini' slædehammere, som du kan bruge med en enkelt arm.

Pry Bar, Crow Bar og Other Pulling Tools

Nogle gange er den bedste måde at overvinde en negles store holdkraft på at trække den ud fra den måde, den gik ind. Trækværktøjer, som f.eks. Den fælles krogstang og pry bar, adskille overflader for at løsne og fjerne neglene og andre fittings, der holder dem sammen.Pry barer, krave barer og andre pulling værktøjer er dybest set lange barer med en særlig funktion: deres ender er fladt og nogle gange buet, så de kan skubbes mellem bord, ark og andre stødflader. , gearing gør det muligt for disse værktøjer at pry og trække fra hinanden med ekstra kraft.

Gensidigt sav

Gensidet sav er et motordrevet værktøj, der skifter et skærpet blad hurtigt frem og tilbage. Den skarpe eller slibende kant af Vedhæftet blad kan skubbes gennem alle former for vægmateriale als, herunder træ, gips, metal og beton. Den frem- og tilbagegående sav s tynde, halv-fleksible blad passer godt i stramme pletter, så det bruges ofte til at foretage strategiske nedskæringer, f.eks. Gennem negle, inden større smashing og trækker begynder.

Nedrivning Hammer Drill

Nedrivnings hammerboringen er en elektrisk eller pneumatisk drevet version af den velkendte jackhammer. I modsætning til en jackhammer er dette værktøj let nok til at hejse og manøvre, så det kan holdes op til vægge. Dette værktøj anvender en hammerende bevægelse og i visse modeller en roterende bevægelse til at køre mejselignende vedhæftninger, nogle gange kaldet 'bits', dybt i hårde overflader. Dette værktøj bruges ofte til at bryde beton og cementvægge under nedrivning.

Cirkelsave

Den håndholdte cirkelsav spinder et skærpet eller slibende cirkulært blad med store hastigheder for at skære gennem træ, metal, sten og murværk. Selvom den ikke er så fleksibel og i stand til at nå hårde pletter som den fremadrettede sav, gør den sin kraft til en nyttig tilføjelse til et spredningsværktøj til væggennemføring.

Anden Artikel

Badeværelse Vanitiy Idéer
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan Caulk en bruser Pan
Fakta om isolering
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
DIY: Badeværelse maleri
Sådan passer Vinyl Gulvfliser
CCD støvfjernelse
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Vinterisoleringstips til ældre boliger
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Billigste sidesporemuligheder
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Sådan installeres en slatwall
Sådan repareres køkkenlaminat
Hvordan man designer et tag truss
Hvor skal man begynde med laminatgulv
DIY Gulvinstallation
Udvendige malingseffekter
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel