Travertin Vs. Kalksten flise

Travertin Vs. Kalksten flise 

Kalksten

Kalksten er en sedimentær sten lavet hovedsageligt af calcit. Sandt nok er ren kalksten næsten hvid i farve med lidt eller ingen fornemmelse eller variation. Størstedelen af ​​kalkstenen, der ses til salg og installeret i boliger og virksomheder, kommer i en række farver fra creme til sort og herunder guld, brune, pinks og røde. Kalksten, der blev dannet i det, der var engang havbunden, vil blive fyldt med små fossiler. Disse fossiler ligner sneglskaller, blade og insekter, og der kan være varierende mængder af dem i stenen.

Travertin

Travertin er en kalksten, der blev dannet inde i en varm kilde. Dampe, der undslipper stenen, når den afkøles, efterlod millioner af huller inde i klippen. Disse huller kan være usynlige for det blotte øje eller kunne være store nok til at sætte en mands næve igennem. Travertin varierer i farve fra creme til mørk brun, med også nogle guld og røde.

Kalkstenudseende

Kalkstenfliser er næsten alle tilgængelige i to overflader, hakket og tumblet, mens nogle også er tilgængelige med en høj poleret ligner marmor. Kalksten er en meget blødere sten end marmor og kan derfor ikke altid formales til en høj finish. Kalksten, der er blevet honet, vil have en blød, mat finish og firkantet, ren kant. Tumbled kalksten fliser vil lignede tumbled marmor fliser med slidte kanter og ansigt. Polerede kalksten fliser, såsom Crema Luna, vil have et lysere udseende end deres honed kolleger , da polering bringer den naturlige farve ud i fliserne.

Travertinudseende

Som kalkstenfliser ses travertin hyppigt eller tumblet, men der er lejlighedsvis sten, der er tæt nok til at håndtere en høj polsk. Ines mange huller gør det til det perfekte produkt til tumbling og rustik design. Travertinernes huller skal fyldes for at opretholde stenens integritet. Honede og polerede fliser er normalt fyldt på fabrikken med epoxy, mens tumblede fliser fyldes under installation med fuger. Den fyldte travertin kan have lettere områder, der danner vener eller hvad italienerne kalder 'fiorito' eller blomster på stenens overflade.

Valg af produkt

Hvis du overvejer travertin eller kalksten til dit hjem, skal du overveje stilen og farven på stenene for at gøre det lettere dit valg. Travertin er mere rustik i udseende, og fungerer godt i toskanske designs, såvel som uformelle indstillinger. Kalksten har et blødere og mere formelt udseende, mens det ikke er lige så hårdt eller skørt, der optræder som marmor. Begge produkter koster omtrent det samme beløb, varierende fra $3 til $30 pr. Kvadratfod afhængigt af størrelse, finish og sjældenhed af stenen, og begge produkter skal forsegles og plejes med stenprodukter med jævne mellemrum. To materialer, der ofte anvendes i mange fliser, er kalksten og travertinfliser. Enhver, der har set begge disse produkter side om side, kan ikke indse, at i kemisk og mineral makeup er de næsten identiske. Mens travertin og kalksten er begge typer af en sten, har de radikalt forskellige fremtoninger fra hinanden. Valg af den ene over den anden skal ske på basis af stil og smag.

Anden Artikel

Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Pneumatisk indramning og tagdækning
Innovative Byggeværktøjer
Alternative brændstofkilder til boliger
Sådan skæres træstøbning til et loft
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Typer af keramiske fliser installationer
Sådan Skær et Porcelæn Gulv
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Sådan oprettes en svalehale
DIY Bruserflise
Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Moderne Pejs Design Idéer
Standardrørstørrelser
Sådan male et keramisk badekar