Tømrerværktøj til dørreparationer

Tømrerværktøj til dørreparationer  Døre har mere bevægelige dele end de fleste træværk og lider konstant, så de kræver regelmæssig vedligeholdelse og reparation for at forblive i god stand og sikre sikkerhed for din familie. Knopper, låse og hængsler er de mest almindelige områder, der skal repareres, og det er den bedste måde at holde dine døre op og forhindre fremtidige reparationer. De nødvendige værktøjer er almindelige snedkeres værktøjer, og du har måske allerede mange af dem.

Måleværktøjer

Nøjagtige målinger er grundlaget for vellykkede reparationer. Vælg et kraftigt målebånd med et bredt blad og let -læsbare markeringer. Du vil også gerne kontrollere tilbagevenden for at sikre, at bladet klikker let og let igen. En tømrerfelt kommer til nytte ved reparation af ældre døre, mange gange kan hjørnerne være ude af firkantet på grund af skift og trimning fra gamle reparationer. Et niveau er vigtigt for at nulstille dørstænger, der er drevet ud af lodret, da huset er afgjort.

Skærings- og formningsværktøjer

Til ny dørinstallation og reparation af døre, der holder fast, skæres og formes værktøjer. En cirkelsag med et medium til fint blad er godt til at skære døre i højden. maskebånd over snitlinjen for at forhindre splintning. Et udvalg af skarpe træmejsler kan bruges til en række opgaver, herunder mortising til hængsler. Træplanet, selv om det nogle gange er overbrugt, er en anden handy shaper at have i din kasse. til trimning af klæbende kanter, når din ramme er plum og kvadratisk. Et riveplan er bedst for begyndere.

Fastgørelsesværktøjer

Nails og skruer er nødvendige for at holde dørene sammen. En hammer er nyttig til at køre negle og til justering af dørlamper, der er ude af køen. Hold en woodblock handy til at bruge som en slående overflade for at undgå buler og dings i din dør. En trådløs boremaskine gør hurtig arbejde med kedelige eller kørende opgaver uden at bære armen ud, men du bør altid holde en skruetrækker handy for at stramme små skruer for at undgå at fjerne hovedene.

Afslut værktøj

Reparation af ridser, bukser og dings vil holde døre ligner nye. Skraber fungerer godt for at fjerne gammel, skrælende maling eller skrabe af en blødgjort finish, når du stripper. En bred nylonskraber og en fleksibel metalpropkniv vil håndtere de fleste job. Slibning er nødvendig for at forberede de fleste finish reparationer til maling eller plet. En tilfældig kredsløbssander er et af de mest alsidige værktøjer til jobbet. Hold en bred vifte af groft og fint sandpapir til rådighed for at dække alle dine slibefunktioner. En kvalitetsmaling børste er nøglen til en kvalitet finish; Vælg en, der har bløde, virkelige børster (børster, der er ægte dyrehår), der er fastgjort for at forhindre, at de falder ud i klæbende overflader.

Anden Artikel

Sådan appliceres granit flise til bordplader
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Sådan fastgøres et træloft
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Trappe Rail krav
DIY: Loftfliser
Sådan afslutter du Beadboard
Idéer til at lave en Trailer Porch
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan installeres en betonbord
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Grønne varme- og kølesystemer
Hvordan man arbejder en håndsag
Typer af bruservægge
DIY Betonform frigivelse
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure