Tips om at sætte op stolstænger

Tips om at sætte op stolstænger  Stolskinner tjener to formål i et værelse. De blev oprindeligt designet til at beskytte tapet og malede overflader. De tjener nu også som en interessant indretning omkring 36 inches ud af gulvet omkring grænserne af værelser. Montering og vedligeholdelse af stole er ikke svært. De fleste stolskinner kan installeres om et par timer.

Valg af træet

Der er mange valgmuligheder for køberen. Nogle ting at overveje er hvor du lægger stolen og den trafik, der går forbi. En stoleskinne kan faktisk være loft eller gulvstøbning. Du behøver ikke købe en bestemt type træ, men du bør overveje brugen. Pine er blødere, så det bliver lettere. Eg, valnød og ahorn er robuste og vil skade mindre men koste mere. Du kan købe træmalet, primet eller naturligt, hvis du vil plette.

Maleri eller farvning af træet

Hvis du har købt naturlig eller primet støbning, er det nemt at male eller plette. At plette understøtter stolskinnen mellem to savheste eller græsplænestole. Brug en to-tommers skum børste til kun at anvende pletten til forsiden. Lad pletten tørre og tilsæt en anden frakke. Sæt på en forsegler for at beskytte pletten. Hvis du vælger at male, skal du understøtte stolskinnen på samme måde som farvningsprocessen og male fronten. Tilføj altid et andet lag maling. Du vil ikke forsøge at male stolen på en gang på væggen, fordi du kan lave fejl.

Måling af rummet

Mål rummet. Mål 36 tommer fra gulvet og marker med en blyant. Gør det hver fjerde fod, så du får en lige linje. Mål alle dine stolskinner. Prøv at finde ud af, hvordan du kan få det mindste antal nedskæringer. Dette vil give rummet et mere skræddersyet udseende.

Gør nedskæringerne

Efter måling og bestemmelse af, hvor du skal lave udskæringer, skal du bruge en modersav til at lave 90-graders udskæringer, hvor brædderne mødes. Hold altid pladerne op til væggen med de øvrige hjørnestykker for at sikre, at de passer.

Hænger stolskinnen

Brug trælim langs stolplens øverste kant. Tryk og hold mod væggen i et par sekunder og kør i den første 3-penny søm. Disse negle er 1 1/4 tommer lange og vil trænge ind i træet og fastgøre skinnen fast til væggen. Hold stolskinnen mod væggen tæt og kør i den næste søm 18 tommer væk fra den første. Fortsæt denne proces, indtil stolskinnen er færdig. Når du er færdig, tag et sømværktøj og en hammer og kør neglene i resten af ​​vejen. Fyld indrykket med træ fyldstof.

Anden Artikel

De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Dør Trim Options
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Countertop u0026 Backsplash Designs
Stålrammeværktøjer
Sådan installeres Accuride skuffeskinner
Hvordan man laver flise i et hus
Mdf farer
Roof Shingle muligheder
Sådan Remodel Badeværelsesindretninger
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Sådan installeres en slangedør
Hardwood Vs. Laminat
Sådan bruges en vinkel finder du
Sådan afslutter du nye trægulve
Hvad er et California Split-Level Home?
IBC Midlertidige Bygningskrav
Hvordan man designer skabe