Tennessee Septic System Regulations

Tennessee Septic System Regulations  Et korrekt designet septisk system i Tennessee vil give mange års problemfri service. En ukorrekt designet vil medføre mareridt om en uge. For at forhindre dette har staten Tennessee bestemmelser og begrænsninger, der skal overholdes, selv før et septisk system er installeret, da ingen kan lide at vågne om morgenen til duften af ​​spildevand, der bobler til overfladen.

Ansøgning om tilladelseskrav

Ifølge en del af Tennessee Department of Environment and Conservation, før der er installeret et septisk system, kræves der en ansøgning om en septisk tilladelse. Tilladelsen fås ved din kommunal bygning eller kodehåndhævelsesafdeling. Når du ansøger om tilladelse, gennemføres en hel række handlinger. For det første udfører en kvalificeret geolog eller civilingeniør en hjemmeside en testprøvning (en test til at bestemme jordens egnethed) og udforme systemet. Hvis jorden ikke støtter et septisk system, kan bygningsafdelingen tilbyde vejledning om, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Vandtabsbegrænsning

Der er vand bordbegrænsning, der forhindrer udstedelse af tilladelse. For det første skal det naturlige vandbord være mindst 4 fod under overfladen af ​​udvaskningsfeltet. Dette betyder, at hvis udvaskningsrørene er begravet, f.eks. 3 fod under overfladen, så skal vandbordet være 4 fod under det eller 7 fod under klasse (toppen af ​​feltet).

Begrænsning af partikelstørrelse

Der er også mange størrelsesbegrænsninger. Partiet skal være tilstrækkeligt stort nok til at støtte et udvaskningsfelt og have tilstrækkelig plads til rådighed for annonce uplicate leach feltet, hvis et andet felt skal installeres senere. Uden dette områdekrav kan en tilladelse til installation ikke udstedes.

Gradshældningsbegrænsning

Hvis hældningen på karakteren er 30\% (1 fods dråbe pr. 3 fods løb), og der er mulighed for spildevand bobler til overfladen, så en tilladelse kan ikke udstedes. Til skråninger 50\% (1 fod af dråbe pr. Fodfod) eller højere, er der ikke tilladt noget septisk system. Geologen eller civilingeniøren, der gennemfører testningen, vil afgøre en endelig afgørelse herom.

Offentlig kloakbegrænsning

Hvis der er et offentligt spildevandssystem til rådighed, vil staten Tennessee ikke udstede en tilladelse til et septisk system. Der er ingen undtagelser fra denne forordning.

Anden Artikel

Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Bordsaveblade Tips
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan remodeles en mantel
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Typer af keramiske fliser installationer
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Sådan ødelægger du glasfiber
Sådan hældes en betonbord
Sådan bryder du et beton hegn
Sådan vurderer du et byggeprojekt
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Tagdækning Vejledning til helvedesild
Sådan installeres Accuride skuffeskinner
Brysthængetyper