Sådan tilføjes molding til en flad dør

Sådan tilføjes molding til en flad dør 

1.

Fjern den flade dør fra døråbningen ved at løsne dørhængslene og holde den på plads. Placer døren fladt over to savheste i et område, hvor hele dørets overflade er let at få adgang til.

2.

Fjern dørens hardware fra træet, herunder alle hængsler, dørlåse, låse eller låse.

3.

Køb den formgivning, du ønsker at bruge til din dør, og sørg for at den er tyk nok til at skabe udseendet af et forsænket dørpanel . Tjek udseendet af støbeformen ved midlertidigt at fastgøre et stykke til døren med maskeringstape.

4.

Bestem støbningens bedste placering på dørfladen. Dette er en spørgsmål om personlig præference, så flyt panelet rundt på døren. Test støbepositioner, indtil du finder et sted, der giver dig det udseende, du ønsker, når støbeformen rammer hele døren. Markér placeringen af ​​støbningen rundt om dørets overflade med en snedkerens blyant ved at bruge et kombinationsfelt til at skabe niveau linjer for at lave en rektangulær ramme på dørets overflade.

5.

Skær formstøbningen for at passe til den markerede rammeaf døren. Mål rammemålerne og skær formningen ved hjælp af en gitterkasse for at vinkle kanterne af støbningen 45 grader for at passe rundt om døren. Sæt støbekantens skærekanter.

6.

Mal eller pletter formstøbningen for at passe til den maling eller plet, der anvendes til døren. Påfør malingen eller pletten med en pensel, der arbejder med træets korn. Lad malingen eller pletten tørre helt i længden af ​​den tid, som fabrikanten anbefaler, og påfør derefter et træforseglingsmiddel til støbeformen. Lad tætningsmidlet tørre natten over, inden du fortsætter.

7.

Fastgør støbeformen til døren ved at påføre et lag af trælim på bagsiden af ​​støbeformene og presse støbeformen til dørfladen bruger de trukkede linjer som hjælpelinjer. Sørg for, at støbejernens miderede kanter tæt sammen danner en solid ramme mod dørets overflade.

8.

Fastgør støbningen til døren med hovedløse negle. Placér neglene i en brad-pusher, et værktøj, der indeholder en drivstift til stansning af hovedløse negle i træ, og brug derefter skubberen til at tvinge neglene gennem støbeformen i trædøren, hvorved neglene sænkes under støbefladen.

9.

Geninstaller dørens hardware og hæng døren igen i døråbningen. Lad klæbemidlet tørre helt i 72 timer.

Tilføjelse af støbning til en flad dør er en måde at opdatere udseendet på dine døre, hvilket giver dine flade døre et paneldørudseende. Projektet kræver grundlæggende snedkerfærdigheder, der nødvendiggør skæring og fastgørelse af støbeformen til dørets overflade. Det er billigere end at udskifte dine flade døre, men ved at tage en DIY tilgang kan du vælge det ultimative udseende på din dør ved at vælge mellem en bred vifte af støbtyper.

Anden Artikel

Hvad er et stol-højde toilet?
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan forbedres skorstensudkast
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Oplysninger om badekarregulering
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan male et keramisk badekar
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Gulvfliser Værktøj
Loftisoleringstips
Tile Edging Ideer
Hvordan man designer en loft konvertering
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Sådan fjerner du lim på Formica