Sådan repareres beton, der er regnet på

Sådan repareres beton, der er regnet på 

1.

Dæk betonen med plastfolie hurtigst muligt efter regnen starter. Væg plasten ned for at forhindre det i at blæse væk og dække betonen så fuldstændigt som muligt. Plastpladen forhindrer, at meget vand kommer i kontakt med tørringsbetonen, og selv om det kan efterlade et indtryk i betonen, vil det ikke skade dens konsistens.

2.

Fjern plastik, når regnen er stoppet og lad betonen tørre helt. Hvis plasten blev påført før regnen begyndte at falde, eller meget lille vand kom i kontakt med betonen, før det blev dækket, kan overfladen glattes med en trowel for at fjerne indrykning fra plastfolien.

3. Undersøg både toppen og kanterne af den tørrede beton og kigge efter tegn på skade. Hvis toppen af ​​betonen blev beskadiget af vandet, vil det fremstå groft og pulveriseret og kan være skørt. Hvis kanterne er beskadigede, vil de vise en lignende tekstur ned langs den tørrede betons side og kan have fået en grov kant.

4. Brug en beton sav for at fjerne alvorligt eroderet kanter, skære igennem hele dybden af ​​betonen for at genoprette den til en glat side. Hvis der er sket minimal erosion, eller siderne blev forstærket med træ eller andet bracingmateriale på nedbørstidspunktet, er det ikke nødvendigt.

5. Brug en diamantbetonslibning maskine eller en industriskærer, der er forsynet med et diamanthoved til at male gennem det skøre toplag af betonen, hvis det er blevet kompromitteret af regnen. Selv tunge regner vil generelt kun påvirke 1/4 tommer eller mindre af betonen, ifølge American Concrete Pavement Association, så omfattende slibning vil ikke være nødvendigt. Slib eller sand overfladen, indtil den pulverbeton er blevet fjernet, og den tætte beton nedenunder viser gennem, og skyll derefter overfladen for at fjerne alt betongpulver.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne, når du skærer eller sliber beton, og overhold alle sikkerhedsforanstaltninger på de værktøjer, du bruger.
 • Som konkrete tørrer kan en af ​​de værste ting, der kan ske, være at regn begynder at falde. Ud over at forårsage gruber i overfladen af ​​betonen, når regndråberne ramte det, kan regn, der falder på uhærdet beton, ændre vand-cementforholdet i betonets øverste lag. Troweling eller på anden måde forsøger at afslutte vandet i betonen resulterer i et groft, pulverformigt lag dannet oven på betonen, der er mere tilbøjelige til at smuldre og knække end ordentligt hærdet beton. Størstedelen af ​​skader på beton ved regn kan afhjælpes ved at fjerne det berørte lag med specialværktøj.

  Anden Artikel

  Sådan beskytter du metalværktøjer
  Bambus Vs. Hårdt træ
  Tips om berøring
  DIY Engineered Trægulv
  Sådan stopper du luften under en dør
  Typer af keramiske fliser installationer
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Hvordan male badeværelset
  Sådan tegner du en Stand Up Shower
  Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
  Moderne Pejs Design Idéer
  Hvordan man laver gulvlaminatgulv
  Home Addition Projekter
  Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
  Hvordan man opbygger en flad taghytte
  Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
  Grønne måder at lave elektricitet på
  Sådan installeres cementplader
  Sådan beregnes trappevinkler
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning