Sådan male Vinyl køkkenskabe

Sådan male Vinyl køkkenskabe 

1.

Køb primer og maling. Køb en pletblokerende indvendig primer med høj vedhæftning. Køb en halvglans eller glansmaling til dine overtræk, fordi de kan skrubbe - et stort plus til et køkken.

2.

Fjern skabet døre, skuffer og alt hardware med en skruetrækker. Hvis du vil male inden i skabene, skal du fjerne eventuelle bevægelige hylder. Støtt dørene og hylderne på savheste eller et andet støttesystem, der giver dig adgang til kanterne af de overflader, du maler.

3.

Ryd alle overfladerne, du planlægger at maling ved hjælp af en husstandsrenser. Til særligt fedtede eller snavsede overflader, brug trinatriumphosphat (TSP) eller et alternativ. TSP er et hårdt kemikalie; Brug handsker, øjenbeskyttelse og følg altid anvisningerne omhyggeligt. Skyl alle overflader med vand og lad dem tørre.

4.

Forbered dit arbejdsområde. Lav aviser eller dråber på gulve og andre møbler. Brug malerens tape til at dække områder som vægge og apparater, som du ønsker at beskytte mod maling.

5.

Reparér eventuelle afskårne overflader ved hjælp af nonshinkende kitt og en kikskniv. Lad kittet tørre, så sand det glat med 180-grit sandpapir.

6.

Sand alle overflader du planlægger at male ved hjælp af 180-grit sandpapir. , primer og maling vil ikke klæbe ordentligt. Fjern alt slibende støv med en fugtig klud eller klud.

7.

Foretag alle overflader, du planlægger at male, ved hjælp af en høj Førsteklasses kanter på skabsdørene og hylderne først, efterfulgt af de flade overflader. Brug lange, glatte streger og anvend ikke primeren for tykt.

8.

Forsæt indersiden af ​​skabe ved først at fordybe bagsiden af ​​skabet, efterfulgt af 'loftet', siderne, bunden og derefter eventuelle faste hylder. Lad primeren tørre natten over. Hvis du maler begge sider af skabsdørene , flip dem over til prime bagsiden, lad dem tørre natten over.

9.

Påfør dit første lag maling med samme metode som til primerfrakken. Lad malingen tørre helt.

10.

Påfør dit andet lag maling. Lad det tørre helt.

11.

Monter dine skabe og skuffer igen, og sæt al hardware på igen, når malingen er helt helbredt. For latex maling kan dette tage 14 til 30 dage. Jo mere hærdningstid du kan give dine nymalede køkkenskabe, desto bedre vil de være i stand til at modstå slitage af daglig brug.

Tips og advarsler

 • Før du begynder dit maleri projekt, skal du bekræfte, at dit skab er faktisk værd at besværet. Hvis vinylen er hårdt flået eller skrællet, vil du sandsynligvis blive skuffet i de endelige resultater, da det samme sker med din nymalede overflade ikke længe efter jobbet er færdig.
 • Når man køber maling, tæller kvaliteten , især i et rum, der virker så hårdt som et køkken. Vælg de bedste produkter, du har råd til. Latexmaling rydder op med vand, har lav lugt og er mere modstandsdygtig over for meldug end oliebaserede maling.
 • Et komplet køkkenredskab er et dyrt og forstyrrende projekt, som normalt kræver deltagelse af dyre fagfolk. Maleri er derimod en billig og munter måde at forynge trætte køkkenskabe. Vinylskabe, med deres slanke overflade, er mere udfordrende at male end træ. Med de rette produkter, forberedelse og maling ansøgning, kan du dog give dine vinyl køkkenskabe et nyt udseende, der vil vare.

  Anden Artikel

  Sådan Hang Wall Liner
  Hvordan man laver lydabsorberende paneler
  Sådan formes cement trapper
  Værktøjer til fremstilling af en dør
  Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Spånplade Vs. Træ
  Sådan installeres gulvisolering
  Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Gips Rock Facts
  Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
  Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
  Installationsvejledning til dykkerbord
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
  Loft muligheder for en kælder