Sådan lægger du Laminatbænk

Sådan lægger du Laminatbænk 

1.

Sæt overfladen af ​​træbordpladen med sandpapir og en slibeklods for at flade overfladen og fjerne resterende lim eller pletter. Tør tæget grundigt af med et rent håndklæde eller en klud. Laminat skal lægges på en træoverflade som krydsfiner eller spånplade for at klæbe korrekt. Det vil ikke holde sig til eksisterende laminat eller sten.

2.

Placer laminatarket oven på bordpladen og læg den ene kant af laminatarket i spidsen med bagsiden af bordplade. Sørg for, at laminatets længde dækker hele installationsområdet.

3.

Fjern lamineringsarket og tør dem ned af tælleren igen med et håndklæde eller et klud. Påfør laminatklæbemiddel på en laminatklæbende rulle. Dette er forskelligt fra en malerulle. Den har en overfladebelægning til at holde og aflevere det klæbende klæbemiddel. Rul klæbemidlet på bordpladen, der dækker hele området, hvor laminatet vil blive installeret med et jævnt klæbemiddel.

4.

Placér laminatarket på bordpladen og Kanten spidses med modkanten igen. Tryk laminatarket på plads med dine hænder for at danne en indledende binding med bordpladen. Rul gummirullen over toppen af ​​laminatet for at fjerne luftbobler og grundigt forsegle laminatet på plads.

5.

Skær det resterende laminat væk med en router. Placér routeren i enden af ​​laminatarket, så 45-graders laminat-routerbit spoler med kanten af ​​kabinettet. Det kan være nødvendigt at skære i laminatet først med routeren for at placere det. Slå router på og rute laminatets kant, skære det overskydende ud, mens du arbejder. Dette skærer og afgrænser kanten af ​​laminatet. Fjern overskydende laminat.

Tips og advarsler

 • Brug en power router med 45-graders bit til vinkel skære kanten af ​​dit laminat eller en 90 -degree til at skære kanten ud.
 • Laminatplader anvendes i køkkener og badeværelser. Et laminatlag er lagt oven på bordpladen, hvilket giver en ny overflade med et opdateret design. Laminatbænkene kommer i en række farver og mønstre, fra simuleret træ til fast hvidt. Hvis du er praktisk, vil dette gør-det-selv-projekt tage det bedre ud af en eftermiddag. Bekendtgør dig med klæbemidler og udøve lidt tålmodighed for at gøre dette projekt vellykket.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Gør det selv: Gulvvarme
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Flise Gulvkantning
  Grønne måder at lave elektricitet på
  At lave konkrete hegnindlæg
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Sådan installeres et toilet i et hjørne
  Typer af cirkelsave
  Typer af Drill Chucks
  Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
  Sådan Stain Mexican Flise
  Sådan rengøres slidte trægulve med malinger
  Installation af præfabrikerede laminatbord
  Formålet med et Silt Fence
  Mobile Home Deck Ideas
  Indbyggede pejs ideer
  Sådan hældes en betonbord
  ADA Krav til Vvs-installationer
  Hvordan man laver nye front cement trapper