Sådan konverteres et hjem til solenergi

Sådan konverteres et hjem til solenergi 

1.

Bestem dine forbrugsbehov. Beregn din gennemsnitlige månedlige elforbrug og divider denne tal med det gennemsnitlige antal solskin timer pr. Måned, 150 hvis du bor nær kysten, 155 i bjergområder og 160 hvis du bor i et solrigt område. Dette bestemmer størrelsen af ​​det solcelle- eller PV-system, du skal udligne din strømforbrug fra dit lokale elværktøj. For eksempel, hvis din gennemsnitlige månedlige brug er 450 kilowatt eller kW, og du bor på kysten, har du brug for et 3 kW PV-system i dit hjem.

2. statslige og føderale incitamentsoplysninger for at finde ud af, hvordan du kan få dine solmaterialer refunderet. Mange stater tilbyder et tilbagebetalingsprogram i form af rabatter, der hjælper med at betale for udstyr. Den føderale regering har også et incitamentsprogram i form af en 30 procent skattekredit. Kontakt dit lokale servicefirma og skat professionelle for flere detaljer om dit område. Opbevar alt papirarbejde på ét sted og følg de nødvendige skridt for indgivelse af krav.

3.

Køb de bedste udstyrspriser, og brug troværdige navne, der giver garantier for deres produkt, f.eks. Sharp, Kyocera, Sunpower og Unisolar. Udstyr, du har brug for, omfatter fotovoltaiske paneler til opsamling af solenergi, dybcyklusbatterier til elektrisk opbevaring og en omformer, der konverterer DC til AC, så dine apparater kan bruge strøm, der er opbevaret i dybcyklusbatterierne. Solpaneler har normalt en 20 års garanti, mens invertere har en 10 års garanti. Rådfør dig med en solekspert for at diskutere dine specifikke behov.

4.

Beregn dine elproduktionsbehov, efter at du har en ide om, hvor meget hver solpanel er i stand til at producere. Hvis du for eksempel har brug for et 3 kW PV-system, skal du bruge solpaneler, der kan producere 3.000 watt, hvilket betyder 15 paneler, der hver især producerer 200 watt. Der vil være noget watt tab som følge af DC til AC konvertering, så vær opmærksom på at et 200 watt panel faktisk kan producere 194 watt efter konvertering og tab. Spørg din solkyndig til rådgivning om at minimere disse tab.

5.

Lej en entreprenør til at installere dit udstyr, eller du kan vælge selv at gøre det og spare penge. I begge tilfælde skal du kontakte din lokale udbyder for at få yderligere oplysninger om samtrafikprocessen, det vil sige skifte mellem nettet og dit eget uafhængige system. Få også råd fra din lokale myndighed om byggekoder og regler. Endelig skal du kontakte en rabatadministrator, hvis din stat kræver det pågældende trin.

Tips og advarsler

 • Filedragsformularer er en proces i flere trin, og der er udløb datoer, som du skal overholde, så arkiver dine skemaer rettidigt og hold dig ud over deadlines.
 • Gennemgå alle rabat-, skatte- og bygningskrav på forhånd for at undgå revisioner og anmeldelser og spildt tid på fejlfiltreret papirarbejde .
 • At konvertere et hjem til solenergi er en stor opgave, men at bryde opgaven ned i individuelle trin hjælper med at mindske mystikken og viser, hvor nemt processen kan være med korrekt forberedelse. Endvidere behøver konvertering ikke at finde sted på én gang. Installation selv er ret let, og du kan gøre lidt ad gangen efter at finde ud af dine specifikke behov. Dette hjælper med at lette omkostningerne og er langt mindre skræmmende end at gå 'off grid' på én gang. Solenergi er en sikker, billig, pålidelig og ubegrænset energikilde, og konvertering kan spare dig enorme mængder kontanter hvert år, når din el er næsten fri.

  Anden Artikel

  Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
  Tips om aluminiumskæring
  Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol
  Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
  Typer af udvendig krydsfiner
  Behandlede Træ og Skin Hives
  Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
  Travertin Vs. Kalksten flise
  Sådan graver du op i en betonetage
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  DIY Epoxy Paint
  Typer af Udvendig Trim
  Træ mantel stilarter
  Mdf farer
  Granit Tile vs Slab
  Problemer med indblæsning af celluloseisolering
  Sådan finder du en god snedker
  Plast limetyper
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Skære- og poleringsværktøjer til granit