Sådan installeres en slangedør

Sådan installeres en slangedør 

1.

Stå døren i kammeret. Wedge shims nedenunder for at hæve det u0026 # xBC; tomme ud af gulvet. Marker døren selv med midten af ​​strimmelpladen på knapsiden. Marker døren i overensstemmelse med hver hængselposition på hængselsiden. Brug en blyant.

2.

Læg døren fladt på et par savheste. Bore et hul gennem dørets overflade, selv med strimmelplademærket, centreret 2 1/8 tommer fra kanten af ​​døren, ved hjælp af en trådløs boremaskine og 2 'x-hulls sav'.

3.

Markér kanten af ​​døren i midten, fra forsiden til bagsiden i den højde, du har markeret fra døren. Bor et hul gennem dørens kant med en 1-tommers spadebit, indtil den bryder ind i hullet, du keder dig med hullesaven.

4.

Fjern stifterne til adskille hængselpladerne og køre en skruetrækkerblad op gennem hængslets bund for at skubbe stiften ud gennem hængslets top.

5.

Marker omridset på 1 / 2 et hængsel i hver position, du markerede for hængsler på dørens kant. Brug en mejsel til at skære træet inde i denne omrids til en dybde på 1/8 tommer. Vedhæft u0026 # xBD; af et hængsel i hver udskæring med skruer, en i hvert hul i hængslet.

6.

Stram skruerne i hængselpladerne fastgjort til Jamb efter behov, ved hjælp af en boremaskine. Stil døren foran jamb og juster hængslerne. Sæt døren op, så hængslerne passer sammen. Kør stifterne tilbage i hængslerne fra toppen med en hammer.

7.

Åbn og luk døren for at kontrollere, at den fungerer korrekt. Det skal passe perfekt. Hvis det gnides, skal du bruge et riveplan til at fjerne træ fra kanten eller døren, hvor den sidder fast, indtil døren lukkes ordentligt.

8.

Centrér strimmelåsen plade omkring det 1-tommer hul, du keder dig. Marker omridset og mej det ud til dybden på 1/8 tommer. Fastgør strikkeren ved at køre de to medfølgende skruer ind i dørens kant. Monter de to halvdele af knappen gennem strimmeren. Træk de to installationsskruer gennem bundpladen på indersiden af ​​døren og stram med en skruetrækker.

Døre uden den medfølgende ramme eller slabdøre bruges sjældent i moderne konstruktion. Fra tid til anden gør udgifterne til at købe et nyt jamb eller vanskeligheden ved at erstatte det, at hænge en ny plade i en eksisterende jamb mere praktisk end at installere en forhængt dør og jamb-enhed. Nøjagtige målinger og højre dør kan gå langt for at gøre din installation til en succes. Bestil en dør, der er den korrekte bredde og højde for den jamb du har til hensigt at installere den i.

Anden Artikel

DIY Refacing Keramisk Tile
Tile Edging Ideer
Sådan glasfiber en boks
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Skære plexiglas med en bordsave
Hvordan er lavt skum lavet?
Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
Typer af cirkelsave
Hvordan man designer vinduer og døre
Sådan konverteres en garage til et studie
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Dørinstallationsinstruktioner
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
Sådan isoleres eksisterende slab
DIY Betonpolering
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Tilslutning af to støbekroner