Sådan installeres PVC gulve

Sådan installeres PVC gulve 

1.

Sæt installationsstedet med en stiv børste for at fjerne alt snavset snavs fra gulvet. Mop det fejede gulv med en pH-neutral rengøringsmiddel, for at fuldføre rengøringsprocessen. Fjern indsuget snavs ved at skrubbe på snavsede pletter med en nylonbørstet skrubbe. Tør gulvet med et rent håndklæde.

Undersøg gulvet for eventuelle dips eller stiger i gulvets overflade. Brug en nivelleringsbjælke til at lokalisere delene af gulvet ved at trække stangen over gulvet og se under for at finde huller forårsaget af stigninger eller fald i overfladen. Markér disse høje og lave pletter med et stykke kridt.

3.

Niveau gulvet ved at slibe ned høje pletter ved hjælp af en betonmølle på betonflader eller en gulvslibemaskine på træflader. Sug bort eventuelle rester og derefter udfylde lave områder af gulvet ved hjælp af en selvnivellerende forbindelse. Hæld sammensætningen i det lave områder og spred det selv med den omgivende gulvoverflade med pladen af ​​en trowel. Lad stoffet hærde natten over. Brug forbindelsen til også at fylde eventuelle små revner eller chips i gulvfladen.

4.

Opret krydslinier i midten af ​​installationsrummet målt ved de modstående vægge på flisestedet. Brug en krydslinie til at oprette linjerne ved at placere to ender af linjen i midten af ​​modstående vægge og løfte kridt lidt fra overfladen af ​​gulvet, slip linjen, så den snaps mod gulvet efterlader en lige linje af kridt går ned i midten af ​​rummet. Juster det markerede kryds ved rummets centrum, så linjerne skaber 90 graders vinkler, der er egnet til at tjene som retningslinjer for begyndende gulve.

5.

Afrul første linie i PVC gulv på tværs af overfladen ved hjælp af den kridtede linje, der kører længst i rummet som en retningslinje. Start gulvet omkring 1/8-tommer fra væggen og rul det helt over rummet til den anden væg. Skær gulvet på en punkt 1/8-tommer fra den modsatte væg ved hjælp af en kniv og en straightedge til at styre dit snit.

6.

Rul gulvene op igen, og fjern derefter bagpapiret fra den udtagne ende Stik den ende på undergulvet og vælg derefter gulvet igen, og fjern det bageste papir, når du går sammen for at udsætte klæbemidlet på bagsiden af ​​gulvet. Dæk hele linjen fra væg til væg, ved at opretholde en lige linje ved hjælp af Kritlinjen.

Brug den samme proces til at placere de resterende PVC-gulve, arbejde i strimler stødt tæt mod e tidligere gulvstykke. Sørg for, at mønstrene på de tilstødende gulvvalser passer til mønsteret. Brug værktøjskniven til at skære stykkerne på kanten af ​​gulvet i længderetningen efter behov, og opretholde 1/8-tommer mellem gulvkanten og væggen for at muliggøre udvidelse og sammentrækning af undergulvet under temperaturændringer.

8.

Skub en lang håndteret gnist over overfladen af ​​gulvet fra midten til yderkanterne for at fjerne enhver luft, der er fanget under gulvet. Luften forstyrrer gulvets vedhæftning, og processen sikrer også, at hele overfladen af ​​gulvet er tæt på undergulvet.

PVC-gulve, også kendt som vinylgulve, er et billigt gulvmateriale, der hurtigt installeres til enhver flad overflade. Vandtæt og slidstærk, PVC-gulv står godt til normalt slitage, vedvarende år med minimal vedligeholdelse, der er nødvendig for at holde det så lyst og frisk som den dag du installerer det. De fleste PVC-gulve er af selvklæbende type, hvilket betyder, at rodet klæbemidler ikke er nødvendige til installation, hvilket ikke alene sparer på det arbejde, der kræves for at placere gulvet, men også i den tid, det er nødvendigt at placere det. One-person installation er mulig, med lidt arbejde nødvendigt i undergulvet forberedelse. Materialet kommer også i en bred vifte af designs og mønstre, og udvider i høj grad dine valg i at matche dit rums d u0026 # xE9; cor.

Anden Artikel

Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Idéer til ombygning af små køkkener
Sådan laver du Crown Molding Corners
Hvad er melamintømmer?
DIY: Keramiske gulvfliser
Sådan Nail Vinyl Siding
DIY Bruserflise
Sådan bygger du en betonblokmur uden cement
Sådan male Home Exterior
Sådan køber du en kommode
Tile Underlayment Options
Ny teknologi til huse
Sådan tegner du en garage
Ulemperne ved Radio Water Meters
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan male Vinyl køkkenskabe
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Home Addition Projekter
Loftet Trappe Installation Over Joists
Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem